Helaas, deze vacature is niet actief.

Word parttime recruiter bij YoungCapital in Alkmaar

Van sales tot recruitment. Van gezellige borrels en tafeltennis. Klinkt deze stage als muziek in de oren? Word parttime recruiter in Alkmaar.

32 - 40 uur per week
Tussen €350 en €400 Per maand

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?
Als parttime recruiter bij YoungCapital in Alkmaar word jij de vliegende keep van de vestiging en ben je flexibel inzetbaar. Hier ga jij dan ook gemakkelijk mee om en kan je snel schakelen naar iets anders. Het belangrijkste is dat je het eerste gezicht bent van de vestiging. Op ons kantoor ontvangen we dagelijks sollicitanten die langskomen voor een kennismaking. Aan jou de eer om ze te verwelkomen als een echte gastheer/gastvrouw en ervoor te zorgen dat ze ontspannen en relaxed het gesprek in gaan met de recruiter. Verder win je als parttime recruiter bij YoungCapital in Alkmaar ook iedere wedstrijd als het gaat om het opnemen van de telefoon en zorg je dat je zoveel mogelijk informatie inwint om je collega's het zo makkelijk mogelijk te maken.

But wait there is more! Denk bijvoorbeeld aan contact onderhouden met kandidaten, vacatures schrijven en op de website plaatsen, schriftelijke; telefonische en persoonlijke screening van kandidaten, hunten van kandidaten in onze eigen database, afwijzen; uitnodigen en inplannen van kandidaten en nog veel meer. Sales is ook een groot onderdeel van onze vestiging in Alkmaar. Studeer je v.b. commerciële economie? En wil je graag de fijne kneepjes van telefonische acquisitie tot aan het klantgesprek leren? Dan ben je bij YoungCapital Alkmaar bij het juist adres!

Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zijn op zoek naar een parttime recruiter bij YoungCapital in Alkmaar, die voor minimaal 4 maanden beschikbaar is voor 4-5 dagen per week (tussen maandag en vrijdag). Jij houdt van een uitdaging en je draait voor niets je hand om. Jij pakt alles aan! In return krijg jij voldoende ruimte en verantwoordelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken wat je leuk vindt aan het recruitmentvak, maar ook is er ruimte om aan bijvoorbeeld naast alle werkzaamheden ook te werken aan een verdiepende opdracht. Om je hiermee te helpen krijg je op de vestiging een buddy aangewezen die je op wekelijkse basis kan helpen met alle gang van zaken en eventuele vraagstukken.

Team Alkmaar kan je omschrijven als fanatiek (zeker in tafeltennis), energiek en wellicht ook een tikkeltje gek. Herken jij jezelf hierin? Dan kijk ik uit naar een kennismaking.
De startdatum van jouw stage is in overleg. Wat ons betreft kun je per direct starten.

P.S. Check ook zeker even het filmpje onderaan de vacature om een indruk te krijgen van YoungCapital.

Wat wij bieden

  • Je werkt in een hecht en gezellig team;
  • Een veelzijdige stage waarin je veel leert op het gebied van recruitment, sales en samenwerken;
  • Borrels, uitjes en andere (sport)activiteiten (wanneer het zich weer toe laat);
  • Een mooie toevoeging op jouw cv; je werkt bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland;
  • Je zult meedraaien als volwaardig recruiter, je krijgt dus écht wat te doen.

Wat wij vragen:

  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.
  • Je bent minimaal 4 maanden voor 32-40 uur per week beschikbaar.
  • Je denkt in kansen en je hebt een flexibele instelling.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Alkmaar
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
Tussen €350 en €400 Per maand
Verantwoordelijk voor
De kandidaten met klanten matchen en ondersteuning bieden aan de recruiters

Alkmaar | Stage HR | Stage | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.