Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair(e) Finance in Rotterdam

... Stagiair(e)... Word jij blij van resultaten behalen, hou jij van een uitdaging, krijg jij energie van werken in team verbandKom dan ons team versterken als Finance stagiair(e) Je komt in een zeer gemotiveerd...

Beschrijving

Vacatures
Stagiair(e) Finance

Word jij blij van resultaten behalen, hou jij van een uitdaging, krijg jij energie van werken in team verband
Kom dan ons team versterken als Finance stagiair(e)

Je komt in een zeer gemotiveerd team te werken. Samen met nog 5 collega’s zorg je ervoor dat je alle werkzaamheden efficiënt en op tijd verwerkt om een zo goed mogelijke maandafsluiting te bewerkstelligen. Daarnaast ben je bezig om verbeteringen in de werkprocessen te analyseren en uiteindelijk te implementeren.

De belangrijkste bijdrage die jij aan het team levert:

Als Stagiair Finance bied je ondersteuning aan het Belux team bij werkzaamheden die veelal te maken hebben met grootboek- en crediteurenadministratie:

- Het onderhouden van nauwe contacten met de vestigingsadministratie;
- Het controleren van de door de vestiging in SAP verwerkte goederendocumenten;
- Het uitvoeren van een controle op het aanhouden van de bestaande procedures door de vestiging;
- Het verwerken van de kostenfacturen in Basware;
- Het uitvoeren van controle op de kassa rapportages;
- Het zorg dragen voor een juiste betaling aan de leveranciers;
- Het verstrekken van informatie in het kader van de crediteurenadministratie;

Jij bent:
- per september 2020 op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende stage;
- een HBO student die bij voorkeur een opleiding volgt in de richting van Finance (bijvoorbeeld Bedrijfseconomie);
- op zoek naar een stage voor 32-40 uur voor minimaal 5 maanden;
- uitstekend met het MS Office pakket;
- uitstekend in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- accuraat, secuur, flexibel, stressbestendig, zelfstandig. Iemand die graag wil leren en niet bang is om initiatieven te nemen. Kortom: je bent een echte aanpakker!

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende stage binnen een dynamisch en internationale organisatie. Naast goede begeleiding, stimuleren wij je om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt niet alleen veel verantwoordelijkheid, maar ook de mogelijkheid tot eigen inbreng. Wij bieden een omgeving waar alles kan. Samen met het team zet je de vetste resultaten neer omdat jullie simpelweg altijd willen winnen. Net als ons heb jij gewoon lef en bouw je elke dag een feestje. Voor én met onze klant. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding, en een - zonder te overdrijven – fantastische werkplek op de 36e etage in ‘De Rotterdam’.

Jouw WOW werkgever
Wij zijn marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij samen aan het blijven van dé omnichannel speler met 50 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door op zoek te gaan naar de WOW voor jou. Wij verkopen geen producten, maar oplossingen. Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Stage

Rotterdam | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.