Helaas, deze vacature is niet actief.

Bijbaan Techniek & Onderhoud – Twenhaarsveld in Holten

Beschrijving

Op dit prachtige autovrije park zorgen wij voor de perfecte beleving als het gaat om natuur. Daar kan jij aan bijdragen! Tijdens de Bijbaan Techniek & Onderhoud zorg jij er namelijk voor dat ons park er mooi uit blijft zien. Je doet dagelijks een rondje over het park en ziet gelijk waar je aan de slag moet gaan om alles er verzorgd uit te laten zien. Wanneer je gebeld wordt voor een technisch mankement, onderneem je direct actie en sta je klaar voor onze gasten en je eigen collega’s. 

Dit ga je doen:

Je verwisselt een kapotte lamp in één van de bungalows, veegt de bladeren weg van de paden en schiet te hulp wanneer een van onze gasten een technisch probleem meldt. In de weekenden, tijdens de vakantie en/of in de avonduren. Altijd in overleg met jou, want we houden rekening met jouw schoolroosters.

Of je nu een storing verhelpt of een reparatie verricht: gastvrijheid en servicegerichtheid zijn jouw vaste ingrediënten. Werkervaring of een afgeronde opleiding is echt niet nodig voor deze Bijbaan Techniek & Onderhoud*. Wel rekenen we op je:

  • Gastvrijheid
  • Service met een glimlach
  • Drive: altijd dat stapje extra willen zetten
  • Beschikbaarheid in de weekenden

*Eén van de eisen om in aanmerking te komen voor deze Bijbaan, is dat je staat ingeschreven bij een schoolinstelling.

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

  • Een salaris dat goed past bij het niveau van de functie en je achtergrond
  • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden zowel Online (ruim 150 learnings) als Offline, gericht op het ontwikkelen van je vakmanschap en zelfontplooiing
  • Deelname aan het pensioenfonds Recreatie. De standaard pensioendatum in deze regeling is 67 jaar. De premie voor dit ouderdomspensioen bedraagt 19,6% van de pensioengrondslag, waarbij Landal en jij ieder de helft betalen
  • Diverse collectieve verzekeringen
  • Een gunstige personeelsboekingsregeling
  • En voor nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, klik

Precies aan de voet van een van de weinige bergen die Nederland rijk is, De Holterberg, vind je park . Dit park biedt, waar ook honden van harte welkom zijn, onze gasten rust, ruimte en natuur en jou een geweldige werkplek! Met de Hanzesteden Deventer en Zutphen op zo’n 20 kilometer afstand en het dorp Holten op circa 2 kilometer, is dit park goed bereikbaar.

Om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen, is het belangrijk dat alle 278 vrijstaande bungalows en faciliteiten waaronder het zwembad en de bowlingbaan altijd piekfijn in orde zijn. Hierbij kunnen we rekenen op de handigheid en het enthousiasme van de medewerkers van afdeling Techniek & Onderhoud. Kunnen we daarbij ook op jou rekenen?

   

 

“Landal heeft mij de mogelijkheid geboden om van stagiair door te groeien naar Manager Property. ”
Harry Spinder - Manager Property, Landal Heideheuvel

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Holten
Dienstverbanden
Stage

Holten | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.