Helaas, deze vacature is niet actief.

stage: Luchthuishouding harderij in Eindhoven

... De harderij van de Motorenfabriek bestaat uit diverse ovens aan aanverwant equipment. Voor het merendeel zijn dit atmosferische, gas gestookte ovens. In deze ovens ondergaan jaarlijks meer...

Beschrijving

Functiebeschrijving

De harderij van de Motorenfabriek bestaat uit diverse ovens aan aanverwant equipment. Voor het merendeel zijn dit atmosferische, gas gestookte ovens. In deze ovens ondergaan jaarlijks meer dan 100.000 tandwielen een warmtebehandeling. Geforceerde luchtinblaas- en luchtafzuigsystemen regelen de luchthuishouding in de harderij.

De luchthuishouding voldoet aan de relevante normen voor stookinstallaties in gebouwen. Echter, DAF wil de luchtstromen gedetailleerd onderzoeken, om eventuele dode hoeken in kaart brengen en waar nodig voorstellen te doen voor verbetering.​​
 

Jouw profiel

Voor deze stage zijn we op zoek naar een Bachelor student in de richting van Installatietechniek of Werktuigbouwkunde. Kennis van luchthuishouding c.q. inblaas- en afzuigsystemen in gebouwen is een pré. 

Gewenste startdatum: 17-08-2020
Met een minimale duur van 3-4 maanden

Afdeling

De stage vind plaats op de  afdeling Production Engineering van de motorenfabriek. Deze houdt zich biezig met het ondersteunen, verbeteren en innoveren van de productie processen in de Motorenfabriek. Tijdens de stage zal een groot deel van de tijd doorgebracht worden in de harderij van de Motorenfabriek.

 

Wij bieden

  • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Een stagevergoeding van €250,- (MBO) , € 375,- (HBO)  of € 450,- (WO) bruto per maand op fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.
Elke stagiaire krijgt de kans om deel te nemen aan het  . Tijdens dit event leer je andere stagiaires kennen en kom je meer te weten over DAF / PACCAR!
Benieuwd hoe studenten hun stage bij DAF ervaren? Lees  verhalen van onze oud-stagiaires.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.