Helaas, deze vacature is niet actief.

Bol.com Stagiair Inkoop Tassen, Reisbagage & Mode Accessoires in Utrecht

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en mucho dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com je ideale stageadres. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, pak je projecten op die de winkelbeleving van zes miljoen klanten een boost geven. Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Wat je doet Stagiair Inkoop Tassen, Reisbagage & Mode Accessoires

binnen het Mode & Accessoires team zul je je specifiek bezig gaan houden met onderwerpen en taken rondom inkoop. Je zal de Senior Inkoper van dit pakket gaan ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden rondom het bepalen van het assortiment in deze winkel. Als onderdeel van een ambitieus en gezellig team werken we aan een gezamenlijk resultaat, dus jouw inbreng wordt daarin ook zeer gewaardeerd.

De senior inkoper is vooral bezig met het schakelen met leveranciers en merken over het wel of niet te voeren assortiment, voorraadmanagement, marge sturing, prijsbepalingen en promoties. Jij zult de Inkoper hierin ondersteunen in het dagelijkse werk, maar ook eigen verantwoordelijkheden krijgen.

Kun je niet wachten om ons te ondersteunen bij het verbeteren van ons assortiment en daarnaast zelfstandig met analyses en voorstellen te komen? Lees dan gauw verder!

Wat je echt gaat doen
  • Nieuwe collectie voorstellen doen richting de inkoper
  • Ondersteuning bij optimalisatie van inkooporderproces
  • Middels voorraadanalyses actie ondernemen voor een optimaal voorraadmanagement
  • Ondersteuning bij voorbereiding van campagnes en promoties
  • Cijferanalyses op diverse commercie en inkoop brede onderwerpen
  • met kleinere leveranciers als ondersteuning van de senior inkoper
Wat neem jij mee?
  • Een pro actieve en ondernemende mindset: je toont initiatief en komt met ideeën
  • Een goed analytisch vermogen en oplossingsgerichte denkstijl
  • Enthousiasme voor retail en e-commerce: je bent commercieel en resultaatgericht ingesteld
  • Een affiniteit met mode komt van pas : )

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Nog vragen? Neem dan contact op met De toekomst van retail bij bol.com

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.