Helaas, deze vacature is niet actief.

HBO Informatica (afstudeer) stage opdracht in Arnhem

Universal biedt graag de mogelijkheid aan afstudeerders/stagiaires om mee te onderzoeken en ontwikkelen in ons development team, waarin we op basis van Bot technologie werken aan slimme communicatie oplossingen. ​

Wat ga je doen?

Universal is ruim 1,5 jaar geleden gestart met de ontwikkeling van een chat bot. Dit heeft geresulteerd in een product genaamd uWebChat. Het doel van de uWebChat applicatie is het toepassen van Artificial Intelligence voor betere klantenservice & bedrijfsprocessen. Inmiddels is uWebChat, welke is gebaseerd op Microsoft Teams, gepubliceerd in de Microsoft Marketplace Appsource. De software is beschikbaar in 140 regio's wereldwijd met zowel gratis als betaalde versies en wordt inmiddels over de gehele wereld door uiteenlopende organisaties gebruikt. Er bestaat de behoefte om de volgende stap te zetten en de software uit te rollen naar mobiele platformen Windows 10X, Android en iOS.

Vergaar/onderzoek de laatste Chatbot trends en technieken voor het ontwikkelen van de benodigde GUI. Design en ontwikkel mobiele "Native" versies. Deze "Native" versies dienen als een extra channel gekoppeld te worden aan de bestaande "backend-core". Deze core beschikt over intelligentie in de vorm van AI-services als spraakherkenning en intelligente dialogen. De opdracht omhelst het onderzoek naar zaken als adaptive cards en multimedia (spraak/geluid), de wijze waarop deze overgenomen kunnen worden vanuit de beschikbare Web-versie en de uiteindelijke realisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van bestaande API's voor bijvoorbeeld het opvragen en instellen van de beschikbaarheid (presence) en het verzenden van push berichten. Het eindresultaat van de opdracht is de publicatie van de clients in de betreffende stores (Microsoft Store, Apple App store, Google Play Store).

Wat wij bieden

  • Marktconforme vergoeding
  • Flexibiliteit in uren/werklocatie
  • Innovatieve werkomgeving

Wat wij vragen:

  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.
  • Informatica
  • Enthousiasme, nieuwsgierigheid, leergierigheid

Solliciteren

Interesse of meer weten? Neem gerust contact met ons op!

 

 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Arnhem
Werkuren per week
25 - 40
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
€500 Per maand
Verantwoordelijk voor
Onderzoek, ontwikkeling en design van mobiele native versies van uWebChat.

Arnhem | Stage ICT | Stage | Afstudeerstage | HBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.