Fulltime IT traineeship: leren én geld verdienen

Een carrièreswitch, -boost of juist een vliegende start, én vind jij IT interessant? Volg een fulltime IT traineeship en combineer werken met leren!

Wat ga je doen?

Op de eerste maandag van de maand starten wij dit IT traineeship in de richtingen van Java / C# development, BigData, LowCode en DevOps.

Als IT-trainee bij YoungCapital NEXT combineer je werken met leren, en verdien je bij de opdrachtgever meteen al een basissalaris vanaf € 2.500,-. Met een bootcamp leer jij alle ins en outs over IT, je doet daarna meteen praktijkervaring op bij een van onze opdrachtgevers én je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling met je eigen talentcoach. 

Dit IT traineeship biedt veel mogelijkheden. Zo kun je de technische kant van het vak kiezen en aan de slag gaan met verschillende programmeertalen voor het ontwikkelen van software of applicaties. Of je kunt kiezen voor de consultancy of business minded-kant.

Bootcamp en praktijkervaring

Onze IT traineeships trappen af met een intensieve bootcamp om je klaar te stomen voor je eerste werkdag. Hier behaal je erkende certificaten die van toepassing zijn op jouw traineeship. Tijdens de bootcamp ga jij je specificeren in één richting binnen de IT en leer je bijvoorbeeld alles over Low-code, DevOps, Big Data, IT consultancy of Java/C#.net.

Na de bootcamp ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers, waar je alles wat je hebt geleerd toepast en bijschaaft in de praktijk. 

Persoonlijke ontwikkeling

Niet alleen vakinhoudelijk word jij voorbereid op een carrière in de IT, ook op persoonlijk gebied ondersteunen we jou. Met verschillende trainingen - zoals het persoonlijk leiderschapstraject ‘Take Charge’ - supporten we jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Dat hoef je niet alleen te doen. Je krijgt namelijk je eigen talentmanager, die elke dag voor je klaarstaat en een vinger aan de pols houdt: wat gaat goed, wat kan beter én wat wil jij nog ontwikkelen?

Heb je nog vragen en/of wil je meer informatie over het traineeship schrijf je dan nu in voor de informatiemiddag https://next.youngcapital.nl/events/informatiemiddag

Wat wij bieden

  • Een fulltime IT-traineeship bij YoungCapital NEXT voor 40 uur per week;
  • Een kickstart van jouw IT carrière;
  • Een brutomaandsalaris vanaf € 2.500,- op basis van een 40-urige werkweek;
  • Salaris tijdens de bootcamp;
  • Je eigen talentmanager en het trainingstraject Take Charge;
  • 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, 8.33% vakantiegeld, €150,- sportbudget, CLUB NEXT en nog veel meer.

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je kunt laten zien dat je affiniteit hebt met IT, door bijvoorbeeld projecten, zelfstudie of stages.
  • Je spreekt goed Nederlands (niveau C1) en Engels.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Landelijk (dus ook bij jou in de buurt)
Werkuren per week
36 - 40
Salarisindicatie
€2.500 Per maand
Verantwoordelijk voor
Als IT-trainee bij YoungCapital NEXT combineer je werken met leren
Gepubliceerd op
03-09-2022

Landelijk | Stage ICT | MBO | HBO | Universiteit

Yorick Bouwer

Recruiter

Yorick Bouwer, bereikbaar op tel. 0623629636

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.