Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage bij de Ondernemingsraad in Eindhoven

... Binnen de Ondernemingsraad is informatievoorziening en informatiedeling cruciaal.Hiervoor is binnen DAF Trucks Microsoft SharePoint beschikbaar gesteld. De Ondernemingsraad bestaat uit 22...

Beschrijving

Functiebeschrijving

Binnen de Ondernemingsraad is informatievoorziening en informatiedeling cruciaal.
Hiervoor is binnen DAF Trucks Microsoft SharePoint beschikbaar gesteld.
 
De Ondernemingsraad bestaat uit 22 leden uit het hele bedrijf, en een ambtelijk secretaris.  De werkzaamheden worden door de leden binnen hun normale werktijden en werkzaamheden uitgevoerd. Het is daarbij niet mogelijk om  continu alle leden van de ondernemingsraad in te zetten.
Het beschikbaar hebben van de juiste informatie op interne media is daarbij cruciaal.

Opdrachtomschrijving
Het opzetten van documentenstructuur met behulp van een reeds aanwezig raamwerk in SharePoint en Communicatie verbetering:
 

 • Op basis van een reeds ontworpen raamwerk in SharePoint deze volledig operationeel  gaan maken voor gebruik; waarbij de archivering door codering en classificatie  van stukken uit 2018 en 2019 de belangrijkste opgave is; met als doel een makkelijk te gebruiken structuur, die voor de OR leden duidelijk en praktisch bruikbaar is.
 • Onderdeel van de stage is eveneens het onderrichten van de diverse gebruikers in de werking van dit SharePoint.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een MBO/HBO student (vanaf 3e jaar) / Herintreder / re-integrant met een hands-on mentaliteit die kan werken in een klein team, weet om te gaan met zeer vertrouwelijke informatie en  een pragmatisch denker is.
 
Wij zoeken een student met een Business achtergrond. Je bent communicatief vaardig, analytisch, creatief en kan ‘out of the box’ denken. Daarnaast ben je bekend met de laatste technieken om digitale data te delen.

Afdeling

De Ondernemingsraad biedt:
Een stevige inkijk in een internationaal bedrijf en zijn Ondernemingsraad. Je hoort , ziet en leert heel veel over de diverse krachtenvelden binnen onze organisatie.
Onze werkzaamheden strekken zich uit over het hele bedrijf  met raakvlakken  richting productiebedrijf  DAF in België en Engeland.
 

Wij bieden

 • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
 • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
 • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
 • Na het afronden van je studie, krijg je de kans om jouw loopbaan bij DAF te starten;
 • Een stagevergoeding van € 250,- (MBO) of € 375,- (HBO) per maand op fulltime basis;
 • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
 • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.
 • Elke stagiaire krijgt de kans om deel te nemen aan het  . Tijdens dit event leer je andere stagiaires kennen en kom je meer te weten over DAF / PACCAR!
  Benieuwd hoe studenten hun stage bij DAF ervaren? Lees  verhalen van onze oud-stagiaires.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.