Graduation assignment : Cabine Interieur in Eindhoven

... Deze afstudeerstage betreft een 2-delig opdracht: Het uitvoeren van een feasibility study op een gepatenteerd idee dat waarschuwingen / boodschappen kan projecteren op de voorruit waardoor...

Beschrijving

Functiebeschrijving

Deze afstudeerstage betreft een 2-delig opdracht:

  • Het uitvoeren van een feasibility study op een gepatenteerd idee dat waarschuwingen / boodschappen kan projecteren op de voorruit waardoor chauffeurs ​worden geattendeerd op een gebeurtenis zonder dat men de aandacht op de weg verliest.
  •  Vervolgens zou er een werkend prototype moeten worden gerealiseerd waarmee de haalbaarheid wordt aangetoond.

Jouw profiel

 We zijn op zoek naar een gemotiveerde WO afstudeerder in de richting Werkbouwtuigkunde + IT of Mechatronica. Je bent ondernemend, toont initiatief en kunt de software programmeren.

Afdeling

De Afdeling Cabine Ontwikkeling bestaat uit drie constructiegroepen: Body & Exterior, Dashboard en Interior & Trim. Gezamenlijk zijn ze binnen Productontwikkeling verantwoordelijk voor de realisatie van (deel)projecten voor de gehele cabine.
Afdeling Cabine Interieur ontwikkelt alle interieur componenten behalve het dashboard en stuurkolom, deze worden door een andere afdeling ontwikkeld. Deze afdeling bestaat uit 22 personen inclusief de elektro groep.

Wij bieden

  • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Een stagevergoeding van € 450,- (WO) bruto per maand op fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.
Elke stagiaire krijgt de kans om deel te nemen aan het  . Tijdens dit event leer je andere stagiaires kennen en kom je meer te weten over DAF / PACCAR!
Benieuwd hoe studenten hun stage bij DAF ervaren? Lees  verhalen van onze oud-stagiaires.

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Afstudeerstage
Gepubliceerd op
27-08-2021

Eindhoven | Afstudeerstage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.