Helaas, deze vacature is niet actief.

Hbo / wo afstudeerstagiair Omnichannel Klantcontact in Apeldoorn

Beschrijving

Bij Centraal Beheer vindt er vanaf 2020 een organisatorische wijziging plaats waarbij de verschillende kanalen die Centraal Beheer gebruikt om te contacten met haar klanten, binnen één afdeling worden samengebracht. Via een diversiteit aan kanalen (telefoon, chat, voice, app, website) communiceren wij met onze klanten. Als je de klant steeds meer centraal gaat zetten, betekent dat ook dat je generiek over de kanalen heen een uniforme manier van communicatie met je klant wilt hebben. De komende maanden gaan we deze kanalen dichter bij elkaar brengen, maar dat betekent niet dat daarmee de uniformiteit ook vanzelf ontstaat. Tijdens deze stage onderzoek je op welke wijze Centraal Beheer een slag kan maken om deze uniformiteit te bewerkstelligen. 

De opdracht bestaat uit twee onderdelen:
 1. Vanaf 1 januari komen de generieke functionaliteit van alle kanalen van Centraal Beheer in één Agile Release Trein te hangen. Hiermee willen wij ons zo organiseren dat we zoveel mogelijk synergie over de kanalen heen bereiken in het ontwikkelen van functionaliteit. De opdracht is om te onderzoeken welke functionaliteiten in de nabije toekomst in aanmerking komen om te ontwikkelen voor twee of meerdere kanalen.
 2. Daarnaast is het doel om een eerste concept neer te zetten op een overkoepelende functionaliteit. Hier draait het dus om zowel organisatorische- als technische oplossingen.

Resultaat:

 1. Adviesrapport met te bouwen functionaliteiten
 2. Implementatie plan voor overkoepelende functionaliteit
 3. Uitgewerkt voorbeeld ontwerpen en (mee helpen) bouwen
 • Jouw wo-opleiding;
 • Jouw adaptieve vermogen om de complexe omgeving van klantcontact snel eigen te maken;
 • Jouw vermogen om hoog conceptueel niveau te denken en werken;
 • Jouw nieuwsgierigheid en klantgerichtheid.
 • Een moderne werkomgeving bij een toonaangevende werkgever in Nederland, waar innovatie hoog in het vaandel staat. Bij een energiek team dat de ambitie van haar klant, de beste dienstverlener van Nederland worden, wil waarmaken en blijven optimaliseren
 • De mogelijkheid om 4x9 te werken. Zo heb je nog voldoende tijd voor studieopdrachten, een bijbaan of hobby
 • Een laptop tijdens je stageperiode én indien nodig een telefoon
 • Stagevergoeding van 650 euro bruto per maand o.b.v. 36 uur.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Apeldoorn
Dienstverbanden
Stage

Apeldoorn | Stage ICT | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.