Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Kwaliteit in Dieren

Ben je een enthousiaste, hardwerkende (Technische Bedrijfskunde) student die opzoek is naar een leuke, leerzame en uitdagende stageplek? Zoek dan niet verder! Gazelle biedt je de kans om vanaf februari 2020 stage te lopen op de afdeling ‘Kwaliteit’. Hierbij gaat het om een meewerkstage van 5 dagen in de week; dit jaar zijn er 3 plekken beschikbaar.

40 uur per week
€325 Per maand

Wat ga je doen?

Je gaat systematisch meewerken aan een door de organisatie gedragen implementatie van de vereiste ISO-9001-2015 elementen. Tevens wordt in een breder perspectief een actieve bijdrage verwacht in de borging van de afdelingsspecifieke processen en management systematiek. Daarnaast zijn LEAN & Kaizen onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Je krijgt de kans om internationaal met verschillende kwaliteitsfunctionarissen te werken als onderdeel van Pon.Bike. Kijk maar eens op de Gazelle portal, youtube.com.

Bij Gazelle is Kwaliteit een kernwaarde. Dit moet systematisch en persoonsonafhankelijk gedragen worden. Door organisatorische wijzigingen in de organisatie en door uitbreiding van de kwaliteitstaken, wil Gazelle haar kwaliteitsprocessen meer digitaal ontwikkelen en borgen in een actief managementsysteem.

Daarnaast ga je de volgende dingen doen:

Kennis ontwikkelen over customer focused quality management

Inzicht in de status van het kwaliteitssysteem en waar mogelijk verbeteren

Bijdragen aan de invulling en borging van de projecttaken kwaliteit

Constructief proactief meewerken aan verbeteringen volgens DMAIC/PDCA

Opzetten en implementeren van vernieuwende kwaliteitssystemen

Management plan presenteren voor organisatiebrede borgings activiteiten n.a.v. jouw bewezen onderzoek en resultaten.

Wat wij bieden

  • Stageplaats in zeer actieve, dynamische, kwaliteitsgerichte organisatiecultuur;
  • Een kans om veel te leren, te zien en bedrijfservaring op te doen;
  • Je bepaalt je eigen succes;
  • Stagevergoeding van 325,- euro o.b.v. een 40-urige werkweek;

Wat wij vragen:

  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding. Technische Bedrijfskunde
  • Hands-on ingesteld
  • Zelfstandig, procesmatig
  • Klantvriendelijk en resultaatgericht
  • Communicatief sterk en sociaal vaardig; multidisciplinair
  • Drive om affiniteit met kwaliteitsmanagement te ontwikkelen
  • Traceerbare werkwijze
  • Make it Fun-factor

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan nu en verzeker jezelf dan van een leuke en leerzame stageperiode.

Extra informatie

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid, waarbij een goede introductie van nieuwe producten essentieel is. Export is één van de strategische speerpunten. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit bij Gazelle voorop.

Gazelle maakt sinds 2012 onderdeel uit van Pon.Bike. Pon is een van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN, Gazelle en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië.

Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Dieren
Werkuren per week
40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€325 Per maand
Verantwoordelijk voor
Kwaliteit

Dieren | Stage logistiek | Stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.