Start als parttime commercieel medewerker in Alkmaar

Wil jij ervaring op doen in de verzekeringsbranche en daarbij lekkere bonussen verdienen? Start als parttime commercieel medewerker in Alkmaar!

12 - 32 uur per week
Tussen €11,51 en €13,27 per uur

Wat ga je doen?

Als parttime commercieel medewerker in Alkmaar plan jij afspraken in voor hypotheekadviseurs. Dit doe je telefonisch.  Je inventariseert of de klant in aanmerking kan komen voor een lagere hypotheekrente. Zo, ja? Dan vraag je of de klant hier interesse in heeft. En zeg nou eerlijk, wie heeft er nou geen interesse in een lagere hypotheekrente? Appeltje-eitje!  

Je sluit het gesprek af door een afspraak in te plannen voor een adviseur die bij de klant thuis komt om hier meer over te vertellen. Met jouw vlotte babbel en commercieel inzicht zorg je voor overvolle agenda's voor de adviseurs. Zo, kun je ook nog een dikke bonus verdienen bovenop je salaris! Overigens is het contact warm, want de klant heeft in het verleden al een hypotheek afgesloten bij het bedrijf waar je werkt.

Doorgroeimogelijkheden! 
Als parttime commercieel medewerker in Alkmaar krijg je uiteraard voordat je start een training over de basics van hypotheken. Daarnaast is er de mogelijkheid om je WFT basis en vermogen te halen. Als je deze op zak hebt, stijg je gelijk in salaris en kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld online adviseur of supervisor. 

Flexibel werken?
Je kunt wekelijks aangeven op welke dagen je wilt werken tussen 09.00 - 21.00 van maandag t/m donderdag en op vrijdag van 10.00 - 17.00. De shifts zijn 4 uur lang, en je bent vrij om ze in te delen in de ochtend, middag of avond. Minimale wekelijkse inzet is 12 uur, met de mogelijkheid om maximaal 40 uur te werken. Je hebt de flexibiliteit om meerdere shifts op één dag te plannen als dat beter bij je past.

Het bedrijf en je team
Als parttime commercieel medewerker in Alkmaar werk je bij een snelgroeiende financiële dienstverlener op het gebied van hypotheken en levensverzekeringen. Je team bestaat uit een gezellige, jonge club collega's.

Wat wij bieden

  • Een startsalaris tussen de €11,51 en € 13,27 bruto per uur (o.b.v. leeftijd);
  • Flexibel je eigen werktijden en dagen in plannen;
  • Reiskostenvergoeding (€ 0,19 per km of OV vergoeding, v.a. 15 km);
  • Interne trainingen én de mogelijkheid om je WFT basis & vermogen te behalen;
  • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld online adviseur of supervisor;
  • Lekkere bonussen!

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent minimaal 1 avond in de week beschikbaar;
  • Heb jij je WFT's op zak? Dan scoor je nu al punten (en loonsverhoging);
  • Heb je enige ervaring in een sales of klantenservice functie? Dan heb je een streepje voor!

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

#Indebuurt

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Alkmaar
Werkuren per week
12 - 32
Salarisindicatie
Tussen €11,51 en €13,27 per uur
Verantwoordelijk voor
Verantwoordelijk voor het inplannen van afspraken voor adviseurs
Gepubliceerd op
27-01-2024

Alkmaar | MBO | HBO | Universiteit

Solliciteer direct
Britt Kieboom

Recruiter

Britt Kieboom, bereikbaar op tel. 0850689113 of 0657411401

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.