Helaas, deze vacature is niet actief.

Allround stage bij Isssue by Martijn Keijzers in Tiel

ISSSUE by Martijn Keijzers is een allround, creatief bedrijf. Wij zijn een jong, dynamisch, groeiend bedrijf dat zich richt op zowel design, styling, interieur, fashion, events en marketing. Met onze twee fashion winkels en ons kantoor zijn wij gevestigd in het centrum van Tiel. Wij zijn op zoek naar creatievelingen die op het gebied van design/grafisch/fashion en interieur ons team versterken.

Beschrijving

 

Martijn Keijzers is een creatieve duizendpoot, waardoor hij niet alleen een zeer veelzijdige stylist is maar inmiddels ook ontwerper van interieurartikelen, tassen en kleding. Zijn stijl, waarmee hij graag positief choqueert, is door de jaren heen steeds herkenbaarder geworden. Door zijn fascinatie voor nieuwe uitdagingen is Martijn inmiddels een ware kameleon geworden die met zijn eigentijdse styling en organisatietalent ook zijn stempel weet te drukken op grote evenementen op zowel nationaal als internationaal niveau, die hij ook van begin tot einde regisseert indien dit gewenst is. Inmiddels staat Martijn aan het hoofd van zijn eigen creatieve team ISSSUE, dat werkelijk nergens hun handen meer voor omdraait.

 

Met ingang van 2013 is Martijn Keijzers gestart met het ontwerpen en produceren van zijn eigen mannen kledinglijn, onder de naam ISSSUE Men. ISSSUE Men is kwalitatief hoogstaand, toonaangevend en onderscheidend. De ontwerpen zijn afkomstig van de hand van Martijn Keijzers en zijn team en zijn kenmerkend in originaliteit en het vleugje humor dat subtiel in de kleding is verwerkt.

 

 

 

Martijn Keijzers wil iedere student een leerzame periode bieden waarin creativiteit centraal staat. Wij werken graag met stagiaires omdat wij iets bij willen dragen in de maatschappij maar tevens een frisse wind door het bedrijf goed kunnen waarderen. We blijven graag up to date van de laatste trends en staan altijd open voor nieuw talent op zowel grafisch, fashion, design en styling gebied.

 

 

 

 

Werkzaamheden?

Werkzaamheden verschillen per stagiaire en opleiding. Werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het doen van research voor de collectie, zoeken van sfeerbeelden, ontwerpen maken voor collectie, ontwerpen van logo’s, meewerken aan de styling voor interieurprojecten.

Eisen?

- Grafische achtergrond
- Ervaring met MS Office, Adobe Illustrator en Photoshop
- Je bent in staat om creativiteit te vertalen in een commerciële collectie
- Je bent zelfstandig
- Je ziet deadlines als een uitdaging
- Flexibele instelling

 Onze voorkeur gaat uit naar een student van het Grafisch Lyceum

 

Periode?

 

Per direct tot aan de zomer.

 

 

 

Interesse?

 

ISSSUE by Martijn Keijzers is een erkend leerbedrijf en bekend bij het KCH.

 

Ben jij creatief, flexibel en op zoek naar een uitdaging? Ben je op zoek naar afwisseling en heb jij geen 09.00-17.00u mentaliteit? reageer dan!!

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Tiel
Dienstverbanden
Stage

Landelijk | Stage ICT | Stage | MBO | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.