Helaas, deze vacature is niet actief.

Uitdagende managementstage in Rotterdam

Slim Media Groep is op zoek naar een HBO stagiair die ons team voor 5 maanden komt versterken. Het is een managementstage met veel verantwoordelijkheid. Je werkt in een jong team met de leiding over 3 MBO stagiairs. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de productie van onze samenvattingen en onderhoud je contact met leveranciers. Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan snel!

Beschrijving

Wij zijn op zoek naar een HBO stagiair met een Bedrijfskundige achtergrond voor een meeloopstage (geen afstudeerstage). We zijn op zoek naar een stagiair voor langere tijd (minimaal 5 maanden) die minimaal 4 dagen per week beschikbaar is. Startdatum kan in overleg, maar het liefste wel per begin februari 2015.  

Als een studie ondersteunende organisatie zijn wij op zoek naar een leuke en enthousiaste stagiair. Wij zijn een jong en informeel bedrijf gevestigd in Rotterdam en hebben veel ervaring met stagiaires op MBO en HBO niveau.  

Als stagiair ben jij het eerste aanspreekpunt voor de MBO stagiaires. Je ondersteunt hen en stuurt ze aan in de dagelijkse operationele werkzaamheden waardoor je veel ervaring kan opdoen op het gebied van management. Daarnaast ben je ook bezig met administratieve taken en zal je veel contact met onze klanten hebben. Bovendien ga je aan de slag met een gedeelte van de financiële administratie waarvoor ervaring met financiële zaken een pré, maar niet noodzakelijk is.  

Deze stage biedt veel mogelijkheden en is erg afwisselend.  

De taken zullen onder andere bestaan uit:

- Het aansturen van meerdere MBO stagiaires
- Administratieve taken 
- Financiële taken 
- Contact onderhouden met collega's op andere locaties 
- Ontwerpen en bestellen van promotiemateriaal
- Contact met leveranciers 

De stageperiode en startdatum is in overleg. Wij zijn op zoek naar een stagiair die minimaal 4 dagen in de week beschikbaar is en het liefst voor een zo lang mogelijke periode.  

Het is een erg leuke en leerzame stage waarbij de stagiair flink wat verantwoordelijkheden krijgt. Daarnaast is er een goede begeleiding vanuit ons. Wij werken sinds 3 jaar veel met stagiaires en hebben dus veel ervaring met het begeleiden.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Stage

Rotterdam | Administratieve stage | Stage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.