Helaas, deze vacature is niet actief.

Topjob

Stagiair(e) Online Communicatie

Wij bieden je een uitdagende stageplek in hartje Den Haag. Je werkt in een jong, enthousiast team waarbinnen veel ruimte is om te leren en eigen ideeën te laten groeien. Naast de werkzaamheden voor de webredactie ben je betrokken bij diverse andere werkzaamheden. Je werkt minimaal drie dagen per week bij ons op kantoor; de stageperiode is in overleg.

Beschrijving

De afdeling Communicatie van Verzekering.nl in Den Haag is op zoek naar een proactieve student HBO Communicatie of een vergelijkbare studie. Als stagiair werk je onder begeleiding van een ervaren medewerker. Tijdens deze meewerkstage werk je samen met de webredactie van Verzekering.nl aan verschillende onderdelen van onze communicatie op het web. Je raakt vertrouwd met het Content Management Systeem (CMS), maken van digitale nieuwsbrieven, intranet en social media en SEO activiteiten. Je denkt mee over de doorontwikkeling van de websites. En hoewel de nadruk ligt op webcommunicatie, zijn er voldoende mogelijkheden om naast de dagelijkse werkzaamheden mee te denken en werken met ontwikkelingen binnen Verzekering.nl.

Functie-eisen:
Je volgt een HBO opleiding communicatie en gaat graag een uitdagende stage aan. Je beschikt over goede commerciële vaardigheden en zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Je bent leergierig, flexibel en servicegericht. Ervaring met telefonisch klantcontact is een pré.

· HBO/WO student in een richting als communicatie of journalistiek

· Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

· Ervaring met schrijven voor het web (Blog / SEO / CMS) is een pre

· Breed georiënteerd en geïnteresseerd

· Creatief, origineel en nauwkeurig

· Ervaring met het schrijven van teksten voor het web is een pré, geen vereiste.

Bedrijfsprofiel:
Verzekering.nl is de online specialist in verzekeringen.

Verzekering.nl is dé plek waar je onafhankelijk al je verzekeringen kunt vergelijken. Of het nu gaat om een auto-, zorg-, reis-, inboedel-, opstal- of rechtsbijstandverzekering: op Verzekering.nl vind je altijd een onafhankelijke vergelijking van de verschillende aanbieders. Op basis van jouw situatie en wensen voor dekking, wordt de premie berekend. Zo vind je binnen 5 minuten al de beste verzekering.

Praktische informatie:

· Wij zoeken iemand die zou kunnen beginnen in Februari 2016 voor minimaal 3 dagen per week.

· Werktijden zijn maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Dienstverbanden
Stage

Topjob | Amsterdam | Den Haag | Haarlem | Leiden | Utrecht | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.