Helaas, deze vacature is niet actief.

Stichting Omroep West zoek stagiaires Helpdesk ICT (BOL) m/v

Omroep West is hét mediabedrijf voor het noordelijke deel van de provincie Zuid-Holland. omroepwest.nl, 89.3 Radio West, TV West en 161 narrowcasting locaties zijn dé nieuws- en informatiebronnen voor onze regio. De uitzendingen van Omroep West bereiken dagelijks meer dan 400.000 mensen in 35 gemeenten, waaronder Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Gouda.

Beschrijving

Vind je het  leuk om nauw betrokken te zijn bij een dynamische omroep waar altijd veel leven in de brouwerij is! Een unieke stageplaats bij hèt omroep bedrijf van Zuid-Holland.
Wij hebben vanaf september 2014  2 BOL stageplaatsen vacant op onze afdeling service techniek.

Werkzaamheden

Als Helpdesk stagiaire maak je deel uit van de afdeling service techniek, deze afdeling is het kloppend hart van onze organisatie. Van broadcast techniek tot aan de kantoorautomatisering alles komt samen binnen deze afdeling.  Je ondersteunt de afdeling service techniek binnen de omroep als medewerker Helpdesk. Je verwerkt binnenkomende storingen in het systeem Topdesk, je handelt eenvoudige klachten zelfstandig af en verwerkt dit in het systeem. Je verricht allerhande voorkomende activiteiten op de afdeling service techniek.

Profiel

Wij zoeken enthousiaste stagiaires, teamplayers die onderdeel uitmaken van het team, van aanpakken weten. Je bent ambitieus, flexibel en een doorzetter die tegen een stootje kan. Je volgt een opleiding op MBO niveau 3/4 gericht op ICT (BOL).

 

 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Den Haag, Gouda, Leiden, Rijswijk, Naaldwijk, Zoetermeer
Dienstverbanden
Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.