Helaas, deze vacature is niet actief.

Uitdagende sales stage

Ben jij het sales talent dat wij zoeken? En ben je vanaf januari/februari beschikbaar? Solliciteer dan snel. Tijdens deze leuke stage ben je bezig met het (sales) contact met retailers, zelfstandige winkeliers en ondersteun je de salesmanager. Je adviseert klanten, verleend customer service en je kunt een enthousiast en overtuigend gesprek voeren.

Beschrijving

Wugly.nl is een winkelplatform voor iedereen die wel eens winkelt. Hierdoor heeft Wugly een brede doelgroep, van mensen die even boodschappen gaan doen bij de supermarkt tot mensen die een leuk dagje gaan winkelen in een grote stad, iedereen kan gebruik maken van Wugly. Op onze website is alle winkelinformatie te vinden en kunnen consumenten de winkels beoordelen door middel van reviews. Het doel van Wugly is om het winkelen zo leuk mogelijk te maken en de consument te helpen bij hun aankoopbeslissing. De consument moet voor het winkelen denken: eerst nog even ‘op Wugly kijken’. Jij zal je meer richten op de zakelijke kant van Wugly, namelijk de winkels zelf! 
 

Wat ga je doen?
- Ondersteunen bij het uitvoeren van het salesplan
- Aanspreekpunt binnen het salesteam
- Contact met klanten
- Adviseert klanten over de beste manier om Wugly in te zetten
- Denkt mee over nieuwe saleskansen
 

Ook is het mogelijk dat je een opdracht die vanuit jouw opleiding is geformuleerd kan uitvoeren. In overleg met jou zal worden bepaald wat de precieze inhoud van deze opdracht(en) zal / zullen zijn.
 

Vergoeding
De vergoeding bedraagt €400-,. Een rijbewijs is geen vereiste.

We zijn een jong dynamisch team dat studenten graag de kans geeft om kennis in de praktijk te brengen.

 

Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan via erwin (apenstaartje) wugly.nl of onderstaande knop!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Landelijk (dus ook bij jou in de buurt)
Dienstverbanden
Stage

Landelijk | Stage marketing en communicatie | Stage | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.