Helaas, deze vacature is niet actief.

Uitdagende stage als PHP programmeur

Als stagiair PHP programmeur werk je samen met andere programmeurs en vormgevers aan de website wugly.nl. Je zult in deze functie het bestaande team ondersteunen en zelf nieuwe functionaliteiten inbouwen.

Beschrijving

Wat is Wugly?

Wugly is een van de grootste winkelplatformen van Nederland. Op Wugly vind je voornamelijk reviews van consumenten over winkels uit het hele land. Zo kun je je goed oriënteren voordat je een aankoop doet. Dit verkleint de kans op miskopen en/of teleurstellingen. Hoe scoort een winkel op het gebied van service? Werkt er deskundig personeel? Op de winkelpagina's zie je precies hoe elke consument de winkel op onder andere deze aspecten beoordeelt. Er is sprake van een win-win situatie: voordeel voor de retailer is onder andere dat Wugly hen inzicht biedt in de statistieken van iedere vestiging!
Naast reviews biedt Wugly ook algemene winkelinformatie aan. Denk hierbij aan openingstijden, ruilbeleid, adresgegevens en nog veel meer. Wugly is de plek waarop consumenten winkelervaringen en interesses kunnen delen met de rest van winkelend Nederland.

Werkzaamheden

Als stagiair PHP programmeur werk je samen met één andere programmeur en een ontwerper aan de website wugly.nl.
Je zult in deze functie het bestaande team ondersteunen en zelf nieuwe functionaliteiten inbouwen. De website maakt gebruikt van PHP5, MySQL en Zend Framework. Uiteraard werk je niet direct in de live-omgeving, maar wordt alles ontwikkelt in een lokale testomgeving beheerd door Subversion. Van je wordt verwacht een proactieve houding aan te nemen, en zowel individueel als in een team te kunnen werken.

Functie-eisen:

- Uitgebreide kennis van PHP5 & MySQL
- Bekend met OOP

Pre's
- Bekend met versiebeheer via Subversion
- Ervaren met PHP framework ( bijvoorkeur Zend)
- Ervaren met Javascript/jQuery

Vergoeding

De vergoeding ligt rond de € 400,- per maand , afhankelijk van het opleidingsniveau, studiejaar en aantal werkdagen.

Bedrijfsinformatie

Wugly.nl is een initiatief van Q&A Panel Services BV. Q&A Panel Services BV is een onderzoeks- en adviesbureau gespecialiseerd in klantgerelateerd onderzoek voor onder andere retailers met grotere groepen consumenten. Op basis van betrouwbaar onderzoek kan snel inzichtelijk worden gemaakt wat onder andere het aankoopgedrag van consumenten is; wat de oorzaak van een bepaald probleem is; hoe consumenten tegen bepaalde onderwerpen aankijken.

Door kwalitatief en kwantitatief onderzoek te combineren met specifieke kennis over retail, is Q&A in staat de onderzoeksresultaten te vertalen naar adviezen die direct in praktijk gebruikt kunnen worden. Q&A levert essentiële kennis voor de opdrachtgever en geeft niet alleen actiepunten aan waar het hoofdkantoor direct mee aan de slag kan, maar maakt actiepunten ook concreet voor filiaalmanagers, franchisenemers, winkelpersoneel et cetera.

We zijn een jong dynamisch team die studenten graag de kans geven om kennis in de praktijk te brengen

Contact

Heb je interesse in een stage bij Wugly? Solliciteer dan via onderstaande knop!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Landelijk (dus ook bij jou in de buurt)
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Landelijk | Stage ICT | Stage | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.