Helaas, deze vacature is niet actief.

Marketing (stage) opdracht Marcel Vermeulen Juwelier & Goudsmid

Marcel Vermeulen Juwelier & Goudsmid is gespecialiseerd in exclusieve hand vervaardigde sieraden. Voor het landelijk op de markt brengen een nieuw product zijn wij opzoek naar een betrouwbare en commerciële kandidaat die een uitdagende en zelfstandige (stage) opdracht zoekt.

Beschrijving

De stageopdracht 

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare en commerciële kandidaat die een uitdagende en zelfstandige (afstudeer) opdracht zoekt. Jij gaat een van onze specialisaties, namelijk verlovingsringen, op de kaart zetten. Jouw verantwoordelijkheden: 

·         Het opstellen van een marketing plan voor de verlovingsringen 

·         Het opstellen en uitvoeren van een social media plan gericht op de juiste doelgroep 

·        Het optimaliseren van de website verlovingsring.nu

·         Het in kaart brengen van de doelgroep / doelgroepanalyse 

·         Het bijwerken, onderhouden en commercieel gebruiken van het  klantenbestand 

·         Een adviserende rol in creatieve ideeën voor klant events.


Het is gebleken dat mensen zeer enthousiast zijn na de aankoop van een verlovingsring bij Marcel Vermeulen Juwelier en Goudsmid. Mede door de persoonlijke benadering, de kwaliteit van het product, de goede service en de goede aftersales. Omdat er binnen het bedrijf nog niks ontwikkeld is op het gebied van marketing (vooral social media) zal jouw plan en aanpak snel vruchten afwerpen. Jij wordt dus een belangrijke schakel in onze geplande groei voor het komende jaar.  

 

Over Marcel Vermeulen Juwelier & Goudsmid 

Marcel Vermeulen Juwelier & Goudsmid is een klein ambachtelijk bedrijf dat graag werkt met jonge en ondernemende mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd hand vervaardigde sieraden in de hogere prijsklasse. Je moet dan denken aan unieke gouden sieraden met zeer bijzondere kleurstenen en diamanten, zegelringen met familiewapens en verlovingsringen bezet met diamant. De sieraden worden voor mensen nationaal en internationaal ontworpen en in eigen atelier vervaardigd. Sinds een jaar is Marcel Vermeulen Juwelier en Goudsmid actief bezig met op maat gemaakte verlovingsringen. Na een uitvoerig gesprek met de klant worden de diamanten speciaal op maat gezocht op de diamanten beurs in Antwerpen.   

Werkplek:

Je werkt op een unieke locatie in het historisch Hofkwartier van Den Haag. Het kleine pand is negen meter hoog en bestaat uit drie lagen met bovenin het atelier en beneden de winkel. Daar tussen is een extra werkvloer met veel daglicht en zicht op het winkelende publiek. Vanuit deze plek ga je in overleg met Marcel Vermeulen de verlovingsringen op de markt  zetten. Deze opdracht kan eventueel in overleg ook deels thuis uitgevoerd worden en je begeeft je ook buiten de deur voor de nodige product kennis en markt onderzoeken.  

 

Wij bieden

· Een leerzaam project met veel zelfstandigheid, uitdaging en ruimte voor eigen creativiteit . 

· Om vakkennis op te doen reis je mee met Marcel Vermeulen om inkopen te doen, denk hierbij aan inkoop van diamant, goud en kleur-edelstenen.

· Wij hebben een  interessante klantenkring/netwerk waar wij jou kunnen aanbevelen. 

· Een stagevergoeding is bespreekbaar. 

 

 

 

Profiel stagiair(e)

 

·       Commercieel inzicht

·       Zelfstandig en ondernemend 

·       Creatief vermogen 

·       Affiniteit met marketing / social media

·       Interesse in juwelen 

·       Minimaal 3e jaars HBO

 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Amsterdam, Delft, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Amsterdam | Delft | Den Haag | Rotterdam | Zoetermeer | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.