Helaas, deze vacature is niet actief.

Leuke stage als directiesecretaresse/ management secretaresse

Wij zijn op zoek naar een geschikte kandidaat voor de stage functie Directie- / Managementsecretaresse die gewend is om snel te schakelen en goed weet om te gaan met druk en veranderingen. Als stagiair wordt je betrokken en opgeleid om te anticiperen op uiteenlopende vraagstukken. Je vervult een signaalfunctie en overlegt veelvuldig met collega’s.

Beschrijving

Voor de stage vacature Directie/Managementsecretaresse zijn wij op zoek naar een kandidaat die gewend is om snel te schakelen en goed weet om te gaan met druk en veranderingen. Wij zoeken een stevige en persoonlijkheid die weet wat het betekent om een zeer druk bezette manager en team te ondersteunen. Als stagiair wordt je betrokken en opgeleid om te anticiperen op uiteenlopende vraagstukken. Je vervult een signaalfunctie en overlegt veelvuldig met collega’s. Aangezien je een breed takenpakket hebt wordt van je verwacht efficient om te gaan met je tijd. Hieronder een overzicht van de taken dat van je verwacht wordt:

- inkomende post

- uitgaande post

- archiefbeheer

- opstellen van e-mails of brieven

- concepten/templates uitwerken

- agenda beheer

- bijeenkomsten en vergaderingen verzorgen

- notuleren

- bestellingen uitvoeren

- database bijwerken

- informatie- en starterspakketten samenstellen

De stagiair dient zelfstandig te kunnen werken en van een uitdaging te houden. De volgende kenmerken zijn van belang: MBO/HBO denk- en werkniveau, verantwoordelijk, assertief dynamisch, ondernemend ambitieus, druk- en stresbestendig, een tikkeltje eigenzinnig. De stagiair moet wekelijks rapporteren over de ontwikkelingen en zal aangestuurd worden daar waar nodig is.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Amsterdam, Leiden, Utrecht, Almere, Zaandam, Schiphol
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.