Helaas, deze vacature is niet actief.

Medewerker E-center gezocht voor internationale schoenenbranche in Waalwijk

We zoeken een stagiaire die veel affiniteit heeft met de schoenenbranche en bij voorkeur werkzaam is in een kleding/schoenenwinkel. Hij/zij zal zelfstandig opdrachten moeten uitvoeren die variëren van het ontwerpen en versturen van mailingen,social media, het up-to-date houden van CRM bestand (in samenwerking met marketing medewerker), prospecting, ect.

Beschrijving

De stagiaire zal worden in gezet op de afdeling E-center. Het E-center is een
nieuwe afdeling binnen ons bedrijf. Een verkooptak met als hoofddoel meer klanten te bedienen en meer omzet per klant te behalen. Het E-center verzorgt de marketing ondersteuning bedrijfsbreed en op korte termijn willen we ook dat zij een actieve rol gaan innemen binnen sales.

De stagiaire zal voornamelijk actief zijn in de online - marketing en hoofdtaken zullen zijn o.a. het ontwerpen en versturen van mailingen naar internationale klanten, social media, nieuwe webshop beheren.

Vanuit 's-Hertogenbosch of Tilburg ben je binnen een half uurtje in Waalwijk. Vanaf het station in Waalwijk kun je het beste met de fiets het bedrijf bereiken of via de buurtbus die je op steenworp afstand van het bedrijf afzet.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Waalwijk
Dienstverbanden
Stage

Waalwijk | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.