Helaas, deze vacature is niet actief.

TEFAF zoekt stagiair(e) digitale communicatie in Helvoirt

TEFAF organiseert jaarlijks twee kunst- en antiekbeurzen: TEFAF Maastricht, een internationale kunst- en antiekbeurs die wordt gezien als de nummer één in de wereld op het gebied van algemene kunst en antiek. De tweede beurs, PAN Amsterdam, is de belangrijkste nationale kunst- en antiekbeurs. Voor onze afdeling PR & Marketing zoeken wij een stagiair(e) digitale communicatie.

Beschrijving



The European Fine Art Foundation (TEFAF) is een stichting die jaarlijks twee kunst- en antiekbeurzen organiseert: TEFAF Maastricht, een internationale kunst- en antiekbeurs die wordt gezien als de nummer één in de wereld op het gebied van algemene kunst en antiek. De tweede beurs, PAN Amsterdam, is de belangrijkste nationale kunst- en antiekbeurs. TEFAF vindt jaarlijks plaats in maart in het MECC in Maastricht, PAN is in november in Amsterdam RAI.

Voor onze afdeling PR & Marketing in Helvoirt (11 km ten zuiden van Den Bosch) zoeken wij een stagiair(e) digitale communicatie die een opleiding volgt op het gebied van online communicatie en kennis heeft van social media, apps en (marketing)communicatie. Hij/zij is nauwkeurig, heeft affiniteit met kunst en kan opereren in een internationale werkomgeving. Overige vereisten: een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, een zelfstandige en proactieve werkhouding en goede communicatieve- en sociale vaardigheden. Kennis van Word, Excel, Outlook en Photoshop is een vereiste. Je werkt onder begeleiding en er is een stagevergoeding.

Taakomschrijving
Je mag meedraaien met diverse online projecten:

  • Je biedt ondersteuning aan de redactie van onze mobiele apps voor iPhone en Android, te weten de TEFAF Mobile Guide en de PAN it App! Je controleert de teksten en het fotomateriaal voor deze apps en hiervoor hebt contact met beursdeelnemers en leveranciers.
  • Je controleert nieuw materiaal voor het interactieve videoplatform van TEFAF. Deze zet je online, voorzien van tekst en tags.
  • Je maakt een inventarisatie van beursdeelnemers die actief zijn op Facebook, Twitter en LinkedIn en bekijkt hoe zij kunnen participeren in de netwerken van TEFAF en PAN. Tevens geef je advies aan deelnemers die met social media willen beginnen.
  • Je helpt mee aan de online implementatie van TEFAF's nieuwe huisstijl en hebt hiervoor contact met verschillende webredacties.
Reageren:
Heb je passie voor digitale media en voldoe je aan alle criteria? Ben jij de ideale kandidaat? Stuur je c.v. met motivatie t.a.v.: Denise Hermanns met de onderstaande Solliciteer Direct button.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Helvoirt
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Helvoirt | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.