Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Bedrijfseconomie / Controlling in Hoevelaken

Bosch is een kerngezond, wereldwijd opererend, technologisch hoogstaand concern met meer dan 330.000 werknemers. Langetermijnvisie, kwaliteit, innovatie en de bereidheid om haar klanten daadwerkelijk ten dienste te zijn rekent Bosch tot haar kernwaarden. Door haar omvang biedt Bosch ook goede carrièremogelijkheden.

Beschrijving

Jouw opdracht:
Divisie Bosch Security Projects onderscheidt zich als ervaren leverancier van o.a. turnkey-oplossingen en grootschalige beveiligingsprojecten door een breed scala van eigen producten, gedegen advies en een professionele groep voor realisatie en aftersales.

Voor de afdeling controlling, finance and administration zoeken wij per september 2015 een enthousiaste stagiair(e) HBO Bedrijfseconomie of Controlling. Voor deze veelzijdige stage zoeken wij een student die passie heeft voor cijfers.

Binnen je stage word je volop betrokken binnen de afdeling en ga je hen ondersteunen bij werkzaamheden. Een idee voor een concrete opdracht om mee aan de slag te gaan, is om de controlling functionaliteit te optimaliseren en de voorgestelde verbeteringen te implementeren. Je ondersteunt daarnaast bij de doorontwikkeling van het gebruikte controlling systeem. Het is daarmee een zeer leerzame stage.

Jouw profiel:
Je bent op zoek naar een HBO meeloop- of afstudeerstage in de richting van Bedrijfseconomie of Controlling. Aanvullend kun jij je vinden in onderstaande punten:

  • Microsoft Office, en vooral Excel, kent voor jou geen geheimen.
    Je bent analytisch sterk.
    Je kunt goed zelfstandig werken.
    Je bent communicatief vaardig.
    Je voelt je thuis in een informele omgeving.
    Je kunt goed zelfstandig werken en maakt stof snel eigen
    Affiniteit met IT systemen (SAP) is een pré.

Ons aanbod:
Jouw stage op onze controlling, finance and administration afdeling staat bol van de leermomenten. Je ervaart hoe het is om bij een professionele organisatie te werken en krijgt volop verantwoordelijkheden om je tanden in te zetten. Je werkomgeving is gelijktijdig informeel en er is veel aandacht voor een goede sfeer.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Hoevelaken
Dienstverbanden
Stage

Hoevelaken | Stage accountancy | Stage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.