Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair Marketing & Sales in Den Haag

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage bij een internationaal bedrijf? En ben je commercieel sterk? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega. We zijn op zoek naar een gezellige stagiair die van hard werken houd en daarvoor goed beloond word. Herken jij jezelf hierin, stuur dan snel je cv & motivatiebrief.

Beschrijving

Binnen ons Nederlandse team heb je een ondersteunende functie in de sales en helpt mee met het creëren van marketing en sales materiaal. Je werkt in een team van 4 personen die je ondersteunt in de dagelijkse werkzaamheden. Dit team is verantwoordelijk voor het op de hoogte houden van klanten over productinformatie, verwerken van inkomende verzoeken en acquisitie.

Gewenst profiel

- Commerciële instelling

- Communicatief sterk

- Representatief

- Flexibel

- Accuraat

- Resultaatgericht

- Leergierig

- Eis: uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift

- Pré: goede beheersing van de Engelse of Duitse taal

- Studierichting pré: IBL / IBMS / Communicatie / Commerciële Economie / Small Business

Achtergrond bedrijf

Nal von minden is een organisatie die gespecialiseerd is in medische diagnostiek met als hoofdgebied toxicologie. Wij zijn producent en distributeur van medische testen die gebruikt worden voor diagnose stelling en medisch onderzoek. Door ons brede assortiment hebben wij verschillende klanten, zoals de overheid, artsen, ziekenhuizen, grote verslavingsklinieken en laboratoria.
Ons team is jong en multicultureel. De vestiging in Den Haag richt zich op de Benelux, Scandinavië en het Midden-Oosten. Zodoende zal je samenwerken met medewerkers met verschillende nationaliteiten.

Wat bieden wij

- Jong & multicultureel team

- Internationale organisatie

- Verantwoordelijkheid

- De mogelijkheid tot zelfontplooiing

- Stagevergoeding van € 400,- per maand

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.