Helaas, deze vacature is niet actief.

Bouw jij mee aan de grootste website voor verzekeringen?

Verzekering.nl is op zoek naar een stagiair(e) Marketing en/of Communicatie om deze vergelijkingswebsite op de kaart te zetten. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je jezelf helemaal kunt verdiepen in marketing en de wereld van vergelijkingssites? Lees dan even verder!

Beschrijving

Verzekering.nl is dé plek waar consumenten terecht kunnen voor een betrouwbare vergelijking van hun verzekeringen. Of het nu gaat om een auto-, zorg-, reis-, inboedel-, opstal- of rechtsbijstandsverzekering: wij gaan altijd voor de beste vergelijking om uiteindelijk de juiste verzekering te adviseren. Daarnaast streeft Verzekering.nl ernaar om het grootste online verzekeringsplatform van Nederland te worden waar consumenten antwoord krijgen op al hun verzekeringsvragen.

Werkzaamheden
Tijdens jouw stage word je betrokken bij alle werkzaamheden en krijg je de mogelijkheid om jouw talenten te ontdekken en ontwikkelen. Verzekering.nl speelt in op de actualiteiten rondom particuliere verzekeringen en zoekt actief de media op.

* Je analyseert en denkt mee over de marketing- en communicatiestrategieën;
* Je verdiept je in het nieuws en denkt mee over interessante onderwerpen;
* Je houdt je verder bezig met SEO (search engine optimalization), linkbuilding en de inzet van social media.

Wie zoekt Verzekering.nl?
* Je bent een spontane, leergierige student Marketing, Communicatie of iets vergelijkbaars;
* Je hebt een passie voor online marketing;
* Je kunt zelfstandig werken en durft initiatief te nemen;
* Je hebt een commerciële instelling;
* Je bent klantvriendelijk en beheerst de Nederlandse taal goed.

Wat biedt Verzekering.nl jou?
Het team bestaat momenteel uit vier enthousiaste en ambitieuze medewerkers. Samen met hen werk je aan de naamsbekendheid van Verzekering.nl en doe je vooral veel praktische werkervaring op. Binnen de informele werksfeer word je goed begeleid en zijn we van mening dat we vast en zeker ook veel van jou kunnen leren! Na deze stage heb je een basis voor een baan als bijvoorbeeld online marketeer of communicatieadviseur.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Delft, Den Haag, Gouda, Leiden, Rotterdam
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Delft | Den Haag | Gouda | Leiden | Rotterdam | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.