Helaas, deze vacature is niet actief.

Ben jij de nieuwe customer support medewerker in Bunnik?

Kun jij snel en goed service bieden en ben je op zoek naar een uitdagende customer care medewerker? Word customer care medewerker in Bunnik!

24 - 32 uur per week
Tussen €2.400 en €2.700 Per maand

Wat ga je doen?

Het bedrijf zit gevestigd in Bunnik en is een nieuw, snelgroeiende Nederlandse speler die zich stort op het aanleggen van glasvezel. Zij regelen de aanleg van glasvezel van A tot Z, zodat straks heel Nederland ervan kan genieten. Er komen meer en meer vragen binnen van bewoners, woningcorporaties en VvE's die beantwoord moeten worden. Hier kom jij om de hoek kijken. 

Wat ga je doen?
Als customer support medewerker zit jij op de eerste lijn. Verwacht vragen van bewoners over waar ze hun auto moeten parkeren wanneer hun straat wordt opengehaald, wanneer iemands straat aan de beurt is of overlast. Ook woningcorporaties en VvE's komen bij je binnen met vragen.  Dit is dus een super veelzijdige support rol waarbij je nooit stil zit en puur focust op het coördineren van goede service. Leuk om te weten: Er is volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling! 

Wie zoeken we? 
Je bent niet bang om risico´s te nemen en gaat je werk met volle enthousiasme aan. Jij bent een echte doorzetter en vindt het leuk om bezig te zijn met veel verschillende werkprocessen. Het is belangrijk hierin dat jij de snelle schakel bent. Werk je graag met klanten en ben je communicatief sterk? Perfect!  

Waar kom je te werken?
De werkcultuur is informeel, plat en gezellig. Af en toe de stoute schoenen aantrekken en lekker pionieren om goede service te verlenen en de business te laten groeien; dat is hun mindset. Bij deze functie ben je tussen de 24 & 32 uur in de week beschikbaar. De werktijden zijn van 08:30 tot 17:00 uur.

Er is na je inwerkperiode de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken, maar het liefst kom je gezellig naar kantoor.  Je doet dit niet voor niets want je verdient een mooi salaris tussen de € 2400 en € 2700 bruto per maand. Geen zorgen, je reiskosten worden ook vergoed.

Wat wij bieden

  • Werken bij een snelgroeiend, informeel en gezellig bedrijf;
  • Een gemotiveerd, klein team waarin je veel kunt leren;
  • Deels vanuit huis werken is na je inwerkingsperiode een optie;
  • Je verdient een mooi salaris van tussen de €2400,- en € 2700,- bruto per maand;
  • Je reiskosten worden vergoed.

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Je bent tussen de 24 en 32 uur per week beschikbaar;
  • Je kan feilloos Nederlands in woord en geschrift, en je houdt van super service verlenen.
  • Je bent enthousiast en gaat graag uitdaging aan;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

#indebuurt 

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Bunnik
Werkuren per week
24 - 32
Dienstverbanden
Thuiswerk
Salarisindicatie
Tussen €2.400 en €2.700 Per maand
Verantwoordelijk voor
het beantwoorden van alle klantvragen.

Bunnik | Thuiswerk | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.