Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiaire (online) Marketing en Communicatie in Kaatsheuvel

Wat maakt deze baan bij KTBA uniek? KTBA a Mérieux NutriSciences Company is een snelgroeiende consultancy organisatie op het gebied van Quality Assurance, Labelcompliance, Riskplaza & Business Assurance. Opgericht in 1996 en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de food- en consumer goods-branche met meer dan 200 medewerkers. Als stagiaire krijg je de kans om deel uit te maken van onze succesvolle organisatie en een kijkje te nemen op onze marketingafdeling. Je zal verantwoordelijk worden gesteld voor een van de lopende projecten op de afdeling en de vrijheid krijgen om dit op jouw manier aan te pakken. Er is altijd ruimte voor verbetervoorstellen en creativiteit wordt gewaardeerd.

32 - 40 uur per week
Tussen €200 en €400 Per maand

Wat ga je doen?

Wat ga je doen als Stagiaire Marketing en Communicatie?

Voor ons hoofdkantoor in Kaatsheuvel zoeken wij een stagiair(e) (online) marketing & communicatie.
Als (online) marketing & communicatie stagiair(e) ga je aan de slag met de digitale communicatie van KTBA. Jouw hoofdopdracht binnen KTBA zal draaien om het project waar we op dit moment middenin zitten: “Social Shift; van social media naar social thinking”. In dit project maken we onze medewerkers actieve ambassadeurs van KTBA. Je zal deelnemen aan editorsververgaderingen en meewerken aan de implementatie van deze gedachte binnen de organisatie. Hiervoor zal je veel in contact zijn met de medewerkers binnen KTBA en veel gesprekken voeren om de juiste informatie boven te halen. De contentontwikkeling zal ook tot jouw taken behoren. Hieronder valt het beheer van de (online) contentplanning en content schrijven en publiceren. Daarnaast zal je meewerken aan evenementen die tijdens jouw stageperiode georganiseerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan HR-geschenken en ons 25-jarig jubileum feest. Hoe tof is dat!?

Onze huidige stagiaire Veronique over de stage: “Wat de stage bij KTBA zo leuk maakt is de vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt. De ideeën die je aandraagt worden serieus genomen en zeer gewaardeerd. Daarnaast zie je de positieve resultaten van je werk terug op sociale media en in de reacties van de medewerkers. De fijne, gemoedelijke sfeer binnen het bedrijf en alle leuke projecten zorgen er voor dat de stageperiode voorbij vliegt!”

Wat wij bieden

  • Mentor een ervaren inbound marketing specialist en contentontwikkelaar
  • Ingerichte werkplek met laptop
  • stagevergoeding

Wat wij vragen:

  • Communicatief sterk
  • Creatief
  • Geen ervaring vereist
  • Minimaal een diploma mbo niveau 4;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Wat vragen we van je?

  • Je volgt een relevante HBO of WO opleiding in de richting van Marketing of Communicatie;
  • Affiniteit met de foodbranche en met online marketing;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Creatief in het bedenken en schrijven van content;
  • Een initiatief nemende houding brengt jouw verder in deze stage;
  • Ervaring met wordpress, hubspot en/of sociale media is een pre;
  • Woonachtig omgeving Kaatsheuvel en
  • Februari 2022 tot juni/juli 2022 afhankelijk van jou schoolperiode.

Dit krijg je van ons terug

Tijdens deze stage neem jij een kijkje op onze marketingafdeling, waar je onder begeleiding zal staan van een ervaren inbound marketing specialist en contentontwikkelaar. Je zal hier veel verantwoordelijkheden krijgen en ruimte om nieuwe ideeën aan te dragen. Door onze open en informele werksfeer zal je makkelijk contacten kunnen leggen. De dagelijkse gezamenlijke lunch, de personeelsvereniging en sportcommissie helpen hier ook aan mee. Hiernaast krijg je de beschikking over een volledig ingerichte werkplek met laptop én een prima stagevergoeding. Hiernaast krijg je de beschikking over een volledig ingerichte werkplek met laptop én een prima stagevergoeding.


Dit is KTBA

KTBA a Mérieux NutriSciences Company is een kwaliteitsadviesbureau binnen de voedingsmiddelenindustrie. We hebben een modern kantoor in Kaatsheuvel wat zich typeert door de vele kunstwerken en hebben daarnaast twee vestigingen in België (Antwerpen en Roeselare). Wanneer je binnenloopt word je overspoeld met Brabantse gezelligheid. Dit kenmerkt de open en informele sfeer waarin jij gehoord wordt. Onze kennis zit in onze mensen, daarom zorgen we ervoor dat zij de mogelijkheid krijgen om zichzelf maximaal te ontplooien. Bij KTBA ben je regisseur van je eigen carrière. Sinds 2019 is KTBA onderdeel van Mérieux NutriSciences en zijn we actief in 29 landen. Met onze visie ‘Better Food. Better Health. Better World.’ willen we als bedrijf naast voedselveiligheid en de gezondheid van de consumenten ook een bijdrage leveren aan een betere planeet. Dit doen we doordat onze experten op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier de wereld elke dag een stukje voedselveiliger maken. De groei van KTBA gaat hand in hand met het uitbreiden van de diensten. Ondanks dat we zo gegroeid zijn heerst er nog altijd het familiegevoel wat zich uit in verschillende activiteiten die georganiseerd worden door onze sportcommissie, de PeeVee en KTBA Academy.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Kaatsheuvel
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
Tussen €200 en €400 Per maand
Verantwoordelijk voor
digitale communicatie: van social media naar social thinking.

Kaatsheuvel | Stage marketing en communicatie | Stage | Afstudeerstage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.