Helaas, deze vacature is niet actief.

Business development stage in hartje Amsterdam

Ben jij een derdejaars of vierdejaars student HBO en heb je interesse in business development binnen de IT sector? Zoek je een uitdagende meewerkstage of juist een mooie afstudeeropdracht? Dan zoeken wij jou. Wij kunnen jouw hulp gebruiken bij het benaderen van organisaties die QandR inzetten om tijdens groepsgesprekken een actieve houding bij deelnemers te stimuleren.

32 - 40 uur per week
€450 Per maand

Wat ga je doen?

QandR wordt al met succes gebruikt in marktonderzoek, burgerparticipatie, en recentelijk ook veel binnen gesprekken rond de energietransitie. Deze voorbeelden kunnen als use-cases gebruikt worden bij het opzetten van een businessplan waarin we een segment specifieke sales en marketing strategie uitwerken. Graag krijgen we hierbij hulp van jouw.

Wat wij bieden

  • Leuke innovatieve werksfeer
  • Mooi kantoor hartje Amsterdam
  • Veel ruimte voor ontwikkeling

Wat wij vragen:

  • Zelfstandig
  • Samenwerken
  • Communicatief sterk
  • 0 tot 6 maanden
  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Tijdens mijn stage bij Noterik/QandR heb ik goed aan mijn leerdoelen kunnen werken. Doordat het team relatief klein is, kreeg ik een goed beeld van de complete organisatie, wat enorm leerzaam is. Ik kreeg professionele begeleiding en veel duidelijke feedback. Ik voelde me snel thuis in het team, en iedereen nam de tijd om mij dingen te leren. De variatie aan taken hielden mij gemotiveerd tot het einde, en de dagen vlogen voorbij.

Shachar Chen, derdejaars student bedrijfskunde Hogeschool van Amsterdam

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Amsterdam
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€450 Per maand
Verantwoordelijk voor
Sales en marketing ondersteuning

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.