Helaas, deze vacature is niet actief.

Marktonderzoek Zweden-Nederland in Amsterdam

Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf, ontstaan vanuit de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen bij hun inspanningen om hun gezondheid, fitheid en algemeen welzijn te verbeteren. We zoeken een stagiar voor het uitvoeren van marktonderzoek voor Zweden, om daar verder te kunnen groeien.

32 - 40 uur per week
€500 Per maand

Wat ga je doen?

‘Personal Health’ start-up Fitsurance is klaar voor de groei, ook buiten Nederland! We zijn daarom op zoek naar een ‘Business Development’ stagiair voor het uitvoeren van marktonderzoek in Zweden. Ken je Zweden goed en spreek je Zweeds?

Wat wij bieden

  • Flexibele werktijden
  • Internationale ervaring
  • Werken bij een startup

Wat wij vragen:

  • Zelfstandig
  • Samenwerken
  • Probleemoplossend vermogen
  • Communicatief sterk
  • Geen ervaring vereist
  • Er is geen minimale opleiding vereist.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf, ontstaan vanuit de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen bij hun inspanningen om hun gezondheid, fitheid en algemeen welzijn te verbeteren. Of om een gezonde levensstijl te bereiken en te behouden. We hebben expertise opgebouwd in het meten en interpreteren van fysieke en mentale parameters, waardoor we praktisch advies op maat kunnen geven. Onze metingen en testen zijn volledig gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. In onze aanpak ligt de nadruk op het vergroten van de fysieke gezondheid omdat deze parameters volledig objectief gemeten kunnen worden. Gezondheid is echter een zeer complex fenomeen waarbij niet alleen fysieke, maar ook mentale en sociale factoren een rol spelen. Fitsurance streeft ernaar om relevante en betrouwbare metingen te bieden, voor alles wat relevant is voor 'Persoonlijke gezondheid'.
Je zult in deze rol deel uit van het Fitsurance Business Development team. Dit team is de intermediair tussen Marketing, Sales en Customer Service en Project Management. Je focus zal liggen op het verkennen van kansen in Zweden, in het marktsegment 'Persoonlijke gezondheid'. Dit doe je door gebruik te maken van ‘testimonials’ uit Nederland, maar ook vice versa, door relevante ‘best practices’ uit Zweden te identificeren. Jouw taken zullen bestaan ​​uit: - Opstellen, opzetten en uitvoeren van marktonderzoek - Verken het ecosysteem in Zweden door contact te zoeken met potentiële partners, klanten (B2B, B2B2C) en andere belanghebbenden - Opstellen en uitvoeren van bedrijfsplanning, het leveren van een bedrijfsplan met een implementatieplan - Samen met het Fitsurance team en betrokken partijen evenementen definiëren en organiseren - Verkennen en valideren van mogelijke klant 'persona' en 'reizen', kijken naar 'wensen en behoeften, met betrekking tot 'Persoonlijke gezondheid' in Zweden - Data verzamelen, analyseren en vertalen naar heldere en waardevolle inzichten Je bent het aanspreekpunt voor je collega's binnen Fitsurance, maar ook voor mensen en organisaties in het ecosysteem, die een bijdrage leveren aan het marktonderzoek. In je stage groei je en neem je steeds meer verantwoordelijkheid en krijg je de ruimte om je eigen werkzaamheden te initiëren en af ​​te ronden. Op deze manier leer je werken in een professionele omgeving en help je Fitsurance om zijn bedrijf in Zweden te lanceren. Het meeste van je werk kan op afstand worden gedaan, maar er zullen verschillende 'persoonlijke' activiteiten worden gepland, zowel in Nederland als in Zweden, indien mogeli
Wij investeren graag in jong talent! Naast de verantwoordelijkheden die je als stagiair krijgt, bieden we ook goede begeleiding en de mogelijkheid tot persoonlijke groei, b.v. via de Subject Matter Experts in ons team en de toegang tot start/scale-up ecosystemen in Nederland en Zweden. Diversiteit en inclusie zijn echte USP's voor Fitsurance. Door teams samen te stellen van mensen met verschillende achtergronden, visies en vaardigheden houden we elkaar scherp. Daarom zijn we op zoek naar unieke talenten die gemotiveerd zijn om elkaar en de status quo uit te dagen. De vergoeding bedraagt € 500,- per maand. Ook krijg je reiskosten terug. Herken jij jezelf in deze omschrijving en kan je niet wachten om aan een uitdagende stage te beginnen in een ‘Personal Health’ start-up, die klaar is om te groeien en duurzame gezondheidsimpact op grote schaal te creëren? Solliciteer dan nu!

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Amsterdam
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€500 Per maand
Verantwoordelijk voor
Marktonderzoek

Amsterdam | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.