Helaas, deze vacature is niet actief.

Stageplek / Leerplek Restaurant Manager in Hilversum de Witte Bergen

... Ben je al wat verder in je opleiding en opzoek naar een uitdagende stage? Bij Van der Valk Hilversum - de Witte Bergen zijn wij opzoek naar een stagiar voor onze F&B. Wij zoeken studenten MBO niveau 4 of HBO niveau.  ...

Beschrijving

Functieomschrijving

Ben je al wat verder in je opleiding en opzoek naar een uitdagende stage? Bij Van der Valk Hilversum - de Witte Bergen zijn wij opzoek naar een stagiar voor onze F&B. Wij zoeken studenten MBO niveau 4 of HBO niveau. 


Stagiair Leidinggevende Bediening
Als Stagiair Leidinggevende Bediening is bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Bij ons leer je wat gastvrijheid is: wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief. Daarnaast kun je bij ons flexibele (horeca)uren werken, perfect dus als stage.

De stage

  • Je houdt toezicht op de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden bij de bediening;
  • Je bent het aanspreekpunt voor gasten en medewerkers met eventuele vragen of problemen;
  • Je voert projecten uit ter ondersteuning van de Food & Beverage Manager;
  • Je werkt mee in de restaurants indien nodig;
  • De Bediening is een erg diverse afdeling, met een à la carte restaurant, live cooking restaurant, banqueting zalen en evenementen;
  • Je komt in een enthousiast en dynamisch team vol harde werkers en echte aanpakkers. Het is een zeer divers team, van jong tot oud, waar iedereen met een brede lach op het gezicht de gasten bedient.

Salaris bieden wij conform de horeca CAO. 

Stuur graag een e-mail naar info@wittebergen.valk.nl met je CV en motivatie 

Regio
Utrecht
Locatie
Afdeling
Food & beverage
Dienstverband
Stageplek/leerplek
Talen
Nederlands
Opleidingsniveau
MBO/HBO
Werkervaring
1 tot 2 jaar
Arbeidstijd per week
4 tot 38

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Hilversum de Witte Bergen
Dienstverbanden
Stage

Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.