Helaas, deze vacature is niet actief.

Afstudeeropdracht Autorisatie & Authenticatie in Deventer

Beschrijving

Topicus? Nooit van gehoord… Kan kloppen. We zijn namelijk wat bescheiden, maar ook ambitieus. Dat moet ook wel. Want met ruim 1.000 Topicanen werken we aan oplossingen waar dagelijks miljoenen mensen gebruik van maken. IT-oplossingen waar de , het , de en het écht wat aan hebben. We zorgen daar met onze tech-kennis constant voor impactvolle verbeteringen. En jij dus ook, als je afstudeert bij Topicus!

Jouw afstudeeropdracht

De primaire taak van de jeugdgezondheidszorg (JGZ) is de preventieve zorg voor alle kinderen in Nederland tussen 0 en 18 jaar. Dagelijks ondersteunen wij met ons digitaal dossier (DD-JGZ) KD+ bijna 3.400 JGZ-professionals van ongeveer 20 JGZ-organisaties in de uitvoer van hun taken. Zij zijn verantwoordelijk voor de screening en preventie van in totaal zon 1,3 miljoen actieve dossiers. Via ons platform voor ouders bedienen we bovendien 1.372.930 ouders.

Wij geloven dat ouders meer regie moeten krijgen met behulp van digitale middelen waar dat kan, daarvoor bieden wij bijvoorbeeld het aan. Daarnaast willen we dat professionals zo goed mogelijk ondersteund worden met kennis die al aanwezig is, zodat zij zich kunnen focussen op het goede gesprek met ouders en kinderen.

Voor dit doeleinde hebben we verschillende applicaties en apis gerealiseerd en zullen we in de toekomst nog meerdere applicaties gaan ontwikkelen. Op dit moment maken alle applicaties echter nog gebruik van hun eigen authenticatie en autorisatie mechaniek.

Dit willen we graag opzetten als cross-cutting concern, waarbij er een centraal systeem komt d.m.v. SSO waarmee we al onze applicaties en verschillende gebruikers kunnen bedienen. Logt de JGZ-medewerker in? Dan willen we weten welke rollen en rechten daarbij horen en tot welke apis deze toegang heeft. Logt de ouder in via MijnKinddossier of worden we benaderd door een extern systeem? Welke rechten zijn er dan van toepassing?

Zie jij het zitten om deze verschillende scenarios te analyseren en onder te brengen in een gepaste oplossing en uit te werken in een proof of concept?

Wat wij zoeken in een afstudeerstagiair(e)

Een enorme drive en interesse in de IT-wereld. Pas je daarnaast in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met onze ervaren collega's kunnen wij jouw afstudeeropdracht tot een succes maken.

  • Je bent een vierdejaars hbo-student in de een van de volgende richtingen HBO ICT (software engineering), gezondheid & technologie of biomedische technologie.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je bent zelfstandig en schroomt niet om hulp te vragen als je dat nodig hebt.
Jouw ontwikkeling bij Topicus

Voor jou is deze afstudeerstage dé manier om kennis te maken met Topicus en jezelf verder te ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto. Jij maakt zelf je afstudeerstage tot succes. Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Omdat we meerdere markten bedienen, heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools

What's in it for you?
  • Een vaste plek op kantoor in Deventer, tegenover het station.
  • Carrièreperspectief. Veel van onze afstudeerders blijven bij ons plakken. Ben je een talent in de dop? Dan is de stap naar een (bij-)baan of traineeship zo gemaakt!
  • Een vergoeding van € 500 bruto per maand bij een fulltime verband.
  • Een studentbindingsprogramma: iedere maand een bijeenkomst met alle studenten binnen Topicus.
  • Heersende versgemalen bonenkoffie en pizzas uit onze eigen steenoven. Enorm veel kennis. Ook als afstudeerder schuif je aan bij een kennissessie, zoals onze eigen conferentie TopiConf, verschillende Meetups of vakinhoudelijke presentaties.
  • Uitdaging: de applicaties die wij maken zijn vrij complex én we experimenteren graag met de nieuwste technologieën en werkvormen. Alles om onszelf én onze klanten beter te maken.
  • Een vaste begeleider als aanspreekpunt en beoordelaar, maar eigenlijk helpen al jouw directe teamleden en collegas om jouw afstudeeropdracht tot een succes te maken.

En niet te vergeten: zon 1.000 enthousiaste collegas die je kunt ontmoeten tijdens onze legendarische feesten, borrels, game nights, hackathons en events. Wij zorgen voor genoeg Topicus Gifkikker (ons eigen speciaalbier).

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Deventer
Dienstverbanden
Stage

Deventer | Stage ICT | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.