Helaas, deze vacature is niet actief.

Data en Risk officer Procurement in amsterdam

In het... Krijg jij energie van je vastbijten in Data en het zorgen dat de Datakwaliteit top is? Heb je daarnaast affiniteit met Risico Management dan is deze Job echt iets voor jou!  Data is de onmisbare grondstof...

Beschrijving

In het kort

Krijg jij energie van je vastbijten in Data en het zorgen dat de Datakwaliteit top is? Heb je daarnaast affiniteit met Risico Management dan is deze Job echt iets voor jou!  Data is de onmisbare grondstof waarmee we onze procurement service verbeteren, processen en faciliteiten optimaliseren en stakeholders informeren. Wil je bijdragen aan het ‘data-driven’ maken van Procurement en daarmee ABN AMRO?  Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Kort gezegd: help je, jouw procurement team met het op orde brengen en het op order houden van data met betrekking tot leveranciers en contracten in de breedste zin.  Het kan zijn dat je deze data zelf op zoekt en administreert, maar soms moet je het uitvragen bij leveranciers, contract eigenaren of contractmanagers. Je verricht deze in de verschillende fases van het Procurement proces. Als Procurement zorgen wij ervoor dat ABN AMRO met de juiste leveranciers zaken doet en zij ook bijdragen aan de strategische pijlers van ABN AMRO. In overleg met het Third Party Risk Management team plan je acties om de status van de controls te verbeteren als daar aanleiding voor is. Je hebt affiniteit met risicomanagement, waarbij je data beoordeelt en bespreekt met stakeholders wanneer je vragen hebt over de kwaliteit. Je hebt affiniteit met de technische data systemen en bent in staat om data te verwerken in Excel.  

Werkomgeving

Je werkt in een, voornamelijk zelforganiserend, team met ca 12 (totaal ~60 bij Procurement) enthousiaste, gedreven collega’s die de sourcing, selectie en contractering in hun categorie verzorgen. Jij werkt in het categorieteam samen met de Procurement Consultants in jouw categorieteam. Jij rapporteert aan de Head of Category. Als Category Team Risk & Data Officer maak je tevens deel uit van het Outsourcing Office en werk je samen met ons Third Party Risk Management team. Hiërarchisch valt Procurement binnen I&T, onder de CITO. De taak van Procurement is om de behoefte van de business met de beste partners en leveranciers te verbinden om tot kosteneffectieve en vernieuwende producten en diensten te komen.  Wij zijn resultaatgericht en we hebben een informele cultuur. 

Je profiel

Je gaat nauw samenwerken met veel verschillende stakeholders: van Procurement Consultants, het Third Party Risk Management Team en businesspartijen. Omdat je goed met al deze stakeholders moet samenwerken is het belangrijk dat je, naast nauwkeurig en gestructureerd werken ook beschikt over de nodige Social Skills. Daarnaast ben je oplossingsgericht en praktisch. Denk je dat je bij ons past? 

 

- MBO werk- en denkniveau

- Analytische vaardigheden;

- Meer dan 4 jaar relevante ervaring 

- Kennis van en ervaring in dashboards en reporting

- Je schrijft en spreekt uitstekend Nederlands en Engels 

- Goede presentatievaardigheden

Nauwkeurig, vasthoudend en gestructureerd.

- Affiniteit met Risk- en data management

Wij bieden

Bij Procurement ontwikkel je gegarandeerd je soft én hard skills: van gespreksvaardigheden tot kennis van inkoopmethodieken. Daarnaast is er volop ruimte om je te ontwikkelen: binnen je functie, via een stap omhoog óf opzij, alles wat je nodig hebt om energiek aan de start te gaan en energiek te blijven.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.