Helaas, deze vacature is niet actief.

App ontwikkelaars zoeken enthousiaste stagiair in Leiden

Een recent opgericht app ontwikkel bedrijf is opzoek naar een enthousiaste stagiair die ons team kan aanvullen. Wij ontwikkelen apps in alle markten. Zowel onze eigen projecten als projecten van derden. Als stagiair krijg jij bij ons veel inspraak en zelfstandigheid en daarnaast een goede begeleiding van een ervaren app ontwikkelaar. Werken kan zowel vanuit huis als vanuit ons kantoor. Wij vragen geen 9-17 mentaliteit, daar tegenover staat wel een zeer goede stagevergoeding. Mocht het van allebei de kanten klikken, dan zal er de mogelijkheid zijn op een vaste aanstelling na de stage periode.

Beschrijving

- het bedrijf is recent opgericht en bestaat nu uit een projectontwikkelaar, app ontwikkelaar en een marketeer.

- de cultuur is informeel, er is veel ruimte voor gezelligheid en zelfstandigheid. Ook heeft de stagiair ook ruimte voor eigen ideeen en inspraak en hier zal ook zeker serieus me om worden gegaan.

- Het gaat bij deze stage echt om het bouwen en ontwikkelen van apps.

- reiskosten zullen worden vergoed

- de werktijden zijn vrij flexibel in te delen, zoals al aangegeven houden wij niet van een 9-17 mentaliteit. Dit kan betekenen dat je sommige dagen later kan beginnen of later kan eindigen. Ook hier heeft de stagiair zelf inspraak in.

- je zal worden begeleid door een app ontwikkelaar die al zeker 20 jaar ervaring heeft in dit vakgebied. Begeleiding zal gaan face to face, maar ook via de telefoon of het internet.

- Zoals al vermeld is er beide wederzijdse klik mogelijkheid op een vaste aanstelling.


Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Leiden
Dienstverbanden
Stage

Leiden | Stage ICT | Stage | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.