Helaas, deze vacature is niet actief.

Software Ontwikkelaar 1 in Utrecht

In het... ABN AMRO is een toekomstgerichte bank waar de klant centraal staat. Toegankelijkheid, gebruiksgemak en transparantie staan hoog in het vaandel. Het is een organisatie die continu in beweging is. ABN AMRO...

Beschrijving

In het kort

ABN AMRO is een toekomstgerichte bank waar de klant centraal staat. Toegankelijkheid, gebruiksgemak en transparantie staan hoog in het vaandel. Het is een organisatie die continu in beweging is.


ABN AMRO Asset Based Finance is een volledige dochter van ABN AMRO. Primair verzorgen wij de financiering van investeringen in roerende bedrijfsmiddelen (Lease) en debiteurenvorderingen (Commercial Finance).

Je werk
Werkomgeving

De software engineering afdeling bestaat uit ongeveer 100 medewerkers. Gezien de huidige COVID situatie werken we (grotendeels) vanuit huis. In normale omstandigheden werken de meeste teams een aantal dagen per week vanuit huis en een aantal dagen per week vanaf ons kantoor in Utrecht. De meeste medewerkers werken vanuit Nederland maar we hebben ook een aantal medewerkers die werkzaam zijn bij onze lokale afdelingen in Frankrijk en de UK.

Wij werken agile waardoor je terecht komt in een Scrum team. Afhankelijk van je kennisniveau en ervaring zoeken we naar het team dat het beste bij je past. Op dit moment hebben we verschillende teams die met Microsoft omgeving en C# onze oplossingen realiseren. Binnen het scrum team hebben we de gebruikelijke events zoals de sprintplanning, de dagelijkse Stand-ups, de sprint review en de retrospective. Samen met je team (bestaande uit software ontwikkelaars, een business analist, en 1 of meer testers) ontwikkel je verder aan onze software componenten.

Je profiel

Wij zijn op zoek naar meerdere medior en senior c# software ontwikkelaars. Je vindt het leuk backend processen te ontwikkelen maar je ervaring met GUI ontwikkeling (angular) komt zeker ook van pas. De komende tijd zullen we onze software naar de cloud gaan verhuizen, waarbij we op een DevOps manier gaan werken. We verwachten dat je precies, nieuwsgierig en een doorzetter bent en houdt van werken in een team. Daarnaast verwachten wij dat je minimaal beschikt over een HBO achtergrond en beschikt over minstens 4 jaar c# ontwikkel ervaring. Wanneer je de Azure certificeringen hebt, dan heb je een streepje voor. Gezien de samenstelling van de teams is goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk. Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.

Wij bieden

- Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
- Een salaris in Hay 10 of 11 afhankelijk van je kennis en ervaring
- Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
- Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
- Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
- Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
- Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.