Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage HR Recruitment in Den Haag

De (financiële) wereld is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Mede daardoor is de verzekeringsmarkt continu in beweging. Met onze producten en diensten willen we bij Aegon mensen in staat stellen financieel gezond oud te worden.

Beschrijving

Stage
Den Haag

Over Aegon
Aegon transformeert van een productgerichte verzekeraar naar een klantgerichte dienstverlener. Dit is noodzakelijk omdat de wereld om ons heen en onze rol daarin fundamenteel is veranderd en verder zal veranderen. HR speelt hierin een belangrijke rol. Vanuit HR worden de strategische doelen van Aegon vertaald in HR advies, recruitment, leer- en ontwikkelprogramma’s en beloningsbeleid.
Het recruitmentteam (7 medewerkers) draagt, als onderdeel van de HR afdeling, bij aan het succes van Aegon door het aantrekken van sterke kandidaten. Het gehele recruitmentproces is bij het team belegd; van het profileren van het bedrijf als aantrekkelijke werkgever in de markt tot aan het aannemen van de best passende kandidaat op een vacature.
Functie
Als stagiair(e) bij HR recruitment krijg je de mogelijkheid om mee te kijken en mee te helpen met zowel de werving en selectie voor vaste interne medewerkers als de tijdelijke externe medewerkers. Je hebt hierbij veel contact met leveranciers en manager, maar ook met sollicitanten. Het betreft een meewerkstage (géén afstudeerstage) waarbij wij uiteraard in overleg kijken naar de eisen vanuit jouw opleiding en de projecten / werkzaamheden die jij kunt oppakken. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief, zodat je ook eens mee kunt kijken op de andere HR afdelingen (denk aan HR Advies, HR Services of Arbeidsvoorwaarden)
Profiel

-3e jaars HBO en bij voorkeur met de opleidingsrichting HRM
-Minimaal 5 maanden beschikbaar
-Zelfstand
-Initiatiefrijk
-Hand-on mentaliteit
-communicatief sterk
-Floreert in een dynamische omgeving
-Begrijpt en spreek de taal van de business
-Resultaat- en klantgericht


Aanbod
Wij bieden een boeiende stage aan binnen HR Nederland. Dit alles gebeurt in een flexibele, dynamische werkomgeving met leuke en enthousiaste collega’s. Bij Aegon staan vrijheid en verantwoordelijk hoog in het vaandel. Dit betekent dat stagiair(e)s bij ons veel ruimte krijgen om initiatief te nemen en eigen ideeën uit te voeren. Wij vinden samenwerking, performance en een goede sfeer belangrijker dan status of hiërarchie. Wij geven je de randvoorwaarden voor jouw succes.
Interesse?
Waar: Aegon Den Haag
Contactpersoon: Rebekka Hoek
Email:  
De stagiair ontvangt een vergoeding voor de stage. Zowel fulltime als parttime mogelijk.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage ICT | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.