Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Facility Management in Den Haag

De (financiële) wereld is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Mede daardoor is de verzekeringsmarkt continu in beweging. Met onze producten en diensten willen we bij Aegon mensen in staat stellen financieel gezond oud te worden.

Beschrijving

Stage
Den Haag

Over Aegon

Aegon Corporate Center is de holding van alle Aegon Units wereldwijd en is gevestigd in het pand van Aegon NL in Den Haag. Er werken om en nabij de 300 medewerkers en de voertaal is Engels. In totaal werken er rond 27000 medewerkers voor Aegon over de hele wereld.

Corporate Center Service Support
Corporate Center Service Support is de gecombineerde IT en Facilitaire afdeling voor Aegon N.V. Onder deze afdeling vallen 9 medewerkers, waar van er 2 zich fulltime bezig houden met de facilitaire zaken. Deze afdeling biedt enkel service aan de 300 medewerkers van Aegon N.V.

 


Functie

Aegon Corporate Center is voor haar functie afhankelijk van haar eigen facilitaire afdeling om constant flexibele ondersteuning te krijgen. Voor Corporate Center Service Support brengt dit verschillende uitdagingen met zich mee. Één van de uitdagingen is het opzetten van een producten en diensten catalogus, die interne en externe medewerkers inzicht kan bieden in de verschillende diensten. Dit is complex door de aanwezigheid van veel verschillende leveranciers en verschillende werkwijzen. Tijdens de stage zal (een deel van) het proces van de producten en diensten catalogus in kaart gebracht worden. Het in kaart brengen van het proces is nodig om tot de juiste inzichten en oplossingen te komen. Uiteindelijk zullen de conclusies en concrete suggesties gepresenteerd worden aan de business. In samenspraak is de stage opdracht aanpasbaar. Voor de stage gaan we in principe uit voor een minimale beschikbaarheid van 32 uur per week.

De Overige Werkzaamheden
De dagelijkse werkzaamheden van de facilitaire afdeling van Aegon Corporate Center bestaan uit het beheer van vergaderzalen, video conferencing, catering, mobiele en vaste telefonie, schoonmaak, office supplies, interne verhuizingen en gebouwbeheer. Andere actuele vraagstukken waar de afdeling mee bezig is zijn de overgang naar self service, het effectief beheer van het seatingplan, overgang naar een ander FMIS en het hervormen van de eigen intranetpagina. De student kan met al deze zaken meewerken en denken.

 


Profiel

Voor deze stage opdracht zijn we opzoek naar een student die zich kan herkennen in het volgende:
- 3e jaars HBO
- Je volgt een opleiding Facility Management
- Je bent nieuwsgierig, scherp, betrokken en creatief

Start en duur van de opdracht: september 2016 – februari 2017

 


Interesse?

Waar: Aegon Den Haag
Contactpersoon: Alexander van der Harst
Email:
De stagiair ontvangt een vergoeding voor de stage. Zowel fulltime als parttime mogelijk.

 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage ICT | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.