Helaas, deze vacature is niet actief.

Topjob

Stage Italië of Zwitserland voor toerisme/hotel studenten bij Happy Holiday Homes!

Voor ons Vakantieverhuurbedrijf en makelaarskantoor in Lugano Zwitserland en ook in Menaggio (Comomeer) Italië zijn we op zoek naar stagiaires om in de receptie te werken. VANAF BEGIN ZOMER (MEI OF JUNI, DUUR VAN STAGE IS TE BESPREKEN). ​

Beschrijving

VANAF BEGIN ZOMER (MEI OF JUNI, DUUR VAN STAGE IS TE BESPREKEN).

Als FRONT OFFICE MEDEWERKER/STER ben je het gezicht van Happy Holiday Homes in Lugano Zwitserland of Menaggio Italie.

Jouw vriendelijkheid en passie voor service zal uitblinken en verzekert onze gasten van een bijzondere ervaring.
Je zult omgaan met de gasten bij de check-in /check-out en zal reageren op alle behoeftes van de gasten met een nauwkeurigheid en professionaliteit tijdens hun verblijf.
Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van de hoofdtelefoon, het leveren van informatie en het assisteren van gasten en het coördineren van interne en externe telefoontjes. Je bent overtuigend en gastvrij met goede communicatie vaardigheden en persoonlijke presentatie.

Eerdere ervaring in een gelijkwaardige positie als Receptionist, front office Medewerker of een klantvriendelijke omgeving zal voordelig zijn. Bovenal ben je een goede teamspeler en ben je in staat om je ware passie voor perfecte service te laten zien.

Huisvesting
Happy Holiday Homes verzorgt je huisvesting en je krijgt daarnaast ook een vergoeding voor het werk dat je doet.

Er is de mogelijkheid voor mensen die in September een stage nodig hebben, dit te vervroegen naar Juni (Vakantie) om zo eerder te beginnen met de stage en ook eerder te eindigen.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Landelijk (dus ook bij jou in de buurt)
Dienstverbanden
Stage

Topjob | Landelijk | Stage toerisme en sport | Stage | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.