Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair HBO Bedrijfskunde/MER in Den Haag

HTM is een begrip in Den Haag en omstreken. HTM is al 150 jaar actief in de Haagse regio. Wij streven naar openbaar vervoer van grote klasse, waar steeds meer mensen gebruik van maken. Met bussen, trams, lightrail en besloten vervoer verbinden we mensen met mensen en vervoeren we jaarlijks 95 miljoen reizigers. Ben jij een gemotiveerde derdejaars HBO student Bedrijfskunde/MER en op zoek naar een unieke stageplaats bij een van de mooiste bedrijven in Den Haag? Wil jij leidinggevende ervaring opdoen, beschik je over meer dan gemiddelde kennis van HRM en heb je affiniteit met techniek? Dan is HTM geïnteresseerd in jou!

Beschrijving

De afdeling

De afdeling Middelen, sector Onderhoud Railinfrastructuur (kortweg Infra), ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt railinfrastructuur voor tram- en lightrailsystemen. De klanten zijn het vervoerbedrijf HTM en diverse overheden. HTM is een middelgroot bedrijf met ruim 2200 medewerkers. Bij de afdeling Infra werken twee Groepsmanagers en ongeveer 80 medewerkers in verschillende disciplines.

De rol

Een Groepsmanager geeft direct leiding aan ongeveer 35 technische medewerkers. De dagelijkse werkzaamheden zijn erg divers. De Groepsmanager verzorgt de in-, door- en uitstroom, de urenregistratie en stuurt op productiviteit en tevredenheid. Naast mensen, heeft de Groepsmanager ook met 'middelen' te maken. Onder middelen wordt al het materieel verstaan. In overleg met Logistiek/Onderhoud Wagenpark wordt er onder andere zorg gedragen voor voldoende en tijdig aanwezig materieel. Daarnaast heeft de Groepsmanager een monitorende en bijsturende rol wat betreft budgeten, capaciteit en productiviteitnormen.

De stage

Wij zoeken een derdejaars stagiair voor een periode van 5 maanden vanaf half november 2016. Tijdens de stage krijg je te maken met vraagstukken op bedrijfsmatig, HR en juridisch gebied. Je werkt vooral op locatie Maanweg 94 in Den Haag. Natuurlijk krijg je tijdens je stage begeleiding en de mogelijkheid om aan je leerdoelen en competenties te werken.

De werkzaamheden

Je zult met name de Groepsmanagers ondersteunen, denk hierbij aan het opstellen en uitwerken van verslagen, het bijwonen van gesprekken, opzetten van toolbox meetings en werkoverleggen. Naast deze werkzaamheden zul je ook projecten uitvoeren en organiseren. Op den duur kun je zelfstandig taken overnemen. Afhankelijk van je leerpunten vullen we je werkzaamheden verder in.

Wat vragen wij van jou?

HTM biedt de mogelijkheid om opgedane kennis gedurende je studie in de praktijk toe te passen in een veelzijdige omgeving. Die veelzijdigheid zien wij terug in het profiel. Wij vragen:

  1. Een derdejaars student Bedrijfskunde/MER
  2. Meer dan gemiddelde kennis van Human Resource Management
  3. Analytisch inzicht
  4. Een proactieve, nieuwsgierige houding
  5. Sociaal vaardig
  6. Doelgericht en zelfstandig
  7. In staat gedachten gestructureerd op papier te zetten
  8. Affiniteit met techniek/het openbaar vervoer

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage HR | Stage management | Stage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.