Helaas, deze vacature is niet actief.

TUI Stage Ticket Only in Enschede

Beschrijving

 

TUI Nederland is de grootste reisonderneming van Nederland en bekend van de merken Holland International en TUI. Ruim 2.000 medewerkers verzorgen meer dan 1,3 miljoen vakanties per jaar. Veel van onze vakantiegangers reizen met de eigen luchtvaartmaatschappij TUIfly en boeken hun vakantie via één van de 130 eigen reisbureaus of op één van onze vele websites. Onze hoofdvestigingen staan in Rijswijk, Enschede, Schiphol-Rijk en Ammerzoden. Internationaal maakt TUI Nederland deel uit van TUI Travel AG, Europees marktleider in de reiswereld met hoofdkantoor in Hannover, Duitsland. Onder de vlag van de internationale “World of TUI” werken 48.000 medewerkers in heel Europa aan 30 miljoen vakanties per jaar.


Tijdens je stage ga je meedraaien op de afdeling Yield Management Seat Only en doe je o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Het maken van prijsconcurrentie-onderzoeken
  • Het beantwoorden van vragen van agenten, ons call center, de reisleiding ter plaatse en collega’s over vlucht gerelateerde zaken
  • Het maken van groepsboekingen voor verschillende reisagenten
  • Het verwerken van annuleringen voor onze reisagenten
  • Het doorvoeren van wijzigingen in gemaakte boekingen
  • Het omboeken van de vluchten van passagiers die eerder of later van de bestemming willen vertrekken
  • Het ondersteunen van de Yield Employees en de Yield Managers met de dagelijkse werkzaamheden

Functie-eisen

Je volgt een MBO of HBO opleiding, bij voorkeur toerisme of luchtvaart gerelateerd. De ideale stagiair heeft een sterk cijfermatig inzicht en houdt ervan om analytisch bezig te zijn. Verder is de kandidaat flexibel, een echte teamplayer en klantvriendelijk. Uiteraard kan je goed overweg met Microsoft Office waarbij Excel en Outlook het belangrijkst zijn en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Affiniteit met de toeristische branche is een must!


Bedrijfsomschrijving

De afdeling Yield Management Seat Only   is verantwoordelijk voor de verkoop van de losse vliegtickets. Hierbij is het het doel om een zo hoog mogelijke marge op de tickets en een zo hoog mogelijke bezettingsgraad op onze vliegtuigen te behalen. Hoofdtaken om dit doel te behalen zijn  het verkoopbaar maken van vluchten, het analyseren van boekings- en marktontwikkelingen en het maken van concurrentievergelijkingen. En op basis van deze gegevens de prijzen aan te passen voor de consument
 


Contactinformatie

Periode:  september 2017
 
Voor informatie kun je contact opnemen met Marco Maat, Manager Yield Seat Only, 070-3266578.
 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Enschede
Dienstverbanden
Stage

Enschede | Stage toerisme en sport | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.