Helaas, deze vacature is niet actief.

Topjob

Marketing & Sales Stage bij Internationale start-up

GET-E International B.V. is een dynamische start-up in het wereldwijd reserveren van airport transfers, (taxi)vervoer van en naar de luchthaven). Heb jij interesse om deelgenoot te zijn van een internationale start-up en in de gelegenheid te worden gesteld om internationaal ervaring op te doen in marketing & sales, lees dan verder!

Beschrijving

Wie zijn wij?

GET-E International B.V. is een dynamische start-up in het wereldwijd reserveren van airport transfers, (taxi)vervoer van en naar de luchthaven). Het invullen van deze nieuwe service in de reisindustrie maakt het mogelijk om een reis door2door vooraf te boeken! Dit houdt in dat naast het boeken van een vlucht en hotel, ook het grondtransport van en naar de luchthaven vooraf online te boeken is. Op dit moment zijn wij bezig de laatste vliegvelden van een netwerk van 100 bestemmingen in Europa, waar wij onze service zullen aanbieden, vast te leggen.


GET-E legt daarnaast een focus op ZERO Emission taxivervoer door het aanbieden van electrische taxi's zoals de Nisan Leaf, de Nissan e-NV200 en de Tesla Model-S.

Onze service is gedeeltelijk gericht op de zakelijke reiziger waarbij efficient reizen centraal staat en de reiziger die duurzaam vervoer als belangrijk ervaart. Het doel van GET-E is het integreren van het reserveringsplatform in de reisindustrie, waarin op dit moment een zeer omvangrijke ontwikkeling plaats vindt in het aanbieden van door2door reizen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuse en internationaal georienteerde student met een commerciele achtergrond die in februari kan beginnen. Als aanvulling op de werkzaamheden in het team zal je deelgenoot worden in het opzetten van de internationale roll-out van dit bedrijf en in de gelegenheid worden gesteld om internationaal ervaring op te doen.

Jouw Profiel:

Ben je ondernemend ingesteld en heb je de ambitie om deelgenoot te zijn van een innoverende start-up in de internationale reisindustrie? Zo ja, dan ben je bij ons bij het juiste adres. Verder ben je communicatief sterk en beheers je de Engelse taal goed.

Werkzaamheden:

Als stagiair(e) krijg je de vrijheid om jezelf te kunnen ontplooien op meerdere vlakken in het bedrijf. Dit betekent ook dat je veel verantwoordelijkheid krijgt en als een volwaardig teamgenoot meedoet.
De voornaamste werkzaamheden bestaan uit het contact houden met klanten en onze vervoerspartners in Europa, het aansluiten van vervoersbedrijven op nieuwe bestemmingen wereldwijd en deze ook bezoeken.

Naast het meelopen met deze reguliere werkzaamheden wordt je ook in de gelegenheid gesteld om nieuwe ideeën uit te werken binnen GET-E. Om je hiervoor te begeleiden is er een ondernemer binnen het team met meer 30 jaar ervaring op het gebied van marketing & Sales zodat je het meeste uit je stage kunt halen.

Wat bieden wij jou?

  1. Deelgenoot zijn van een internationale start-up
  2. Een maandelijkse vergoeding van €300
  3. Ervaring opdoen in internationale marketing & sales
  4. Reizen naar nieuwe bestemmingen om te toe te voegen aan ons netwerk
  5. Mogelijke participatie in het bedrijf
  6. Werken in een dynamisch team bestaande uit studenten
  7. Ervaring opdoen in internationale business

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Leiden, Hoofddorp
Dienstverbanden
Stage

Topjob | Amsterdam | Den Haag | Haarlem | Leiden | Hoofddorp | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.