Helaas, deze vacature is niet actief.

WIJ ZOEKEN AMBITIEUZE STAGIAIRES

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die ons gedreven Benelux-team komt versterken! Presidents Institute is het enige professionele netwerk in Europa dat netwerk meetings en summits faciliteert voor uitsluitend CEO’s, geselecteerde topmanagers en Vice Presidents van grote bedrijven.

Beschrijving

Wij breiden ons team van getalenteerde medewerkers uit en zijn op zoek naar een stagiair die als Research Coordinator werkzaam zal zijn.

TAAKOMSCHRIJVING

Je zult verantwoordelijk zijn voor:
-Uitbreiding van onze kandidaat-database;
-Identificeren en verzamelen van informatie over potientiele kandidaten voor onze netwerkgroepen;
-Up to date houden van onze database;
-Gebruik maken van belangrijke instrumenten zoals het internet, LinkedIn, ons eigen CRM-systeem en diverse databases om naast potentiële klanten ook aantrekkelijke markten te identificieren;
-Onderzoek doen naar de klanttevredenheid van de members in de Benelux of een ander onderzoek dat is voorgesteld door de Hogeschool.

FUNCTIE EISEN

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die ons gedreven Benelux-team komt versterken. Je bent analytisch ingesteld en hebt een scherp oog voor detail. Je houdt ervan doelgericht te werken en beschikt over een brede algemene kennis.

Daarnaast:
-We zijn opzoek naar een stagiair met de opleiding commerciele economie, marketing, bedrijfskunde, bedrijfseconomie, communicatie, technische informatica of business IT;
-Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
-Je hebt veel interesse in business management en leiderschap;
-Je wilt deel uitmaken van een succesvol en groeiend internationaal bedrijf;
-Je bent zelfstandig en ambitieus;
-Je hebt interesse in research, dataverwerking, business en het bedrijfsleven.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Hoofddorp
Dienstverbanden
Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.