Helaas, deze vacature is niet actief.

Op zoek naar een stageplek? Start als stagiaire YC Direct in Hoofddorp

Wij zoeken twee stagiaires voor de periode vanaf september. Één stagiaire met de focus op recruitment en één stagiaire met focus op sales/marketing.

32 - 40 uur per week
Tussen €0 en €350 Per maand

Wat ga je doen?

YoungCapital Direct is hét nieuwe on-demand platform van YoungCapital. Uitzendkrachten kunnen bij ons zelf bepalen waar én wanneer zij aan de slag willen. Lekker flexibel en goed te combineren met studie of een andere (bij)baan. Klanten kunnen heel gemakkelijk én snel extra handjes inzetten bij ziek- piek of ad-hoc opschalingen. Wij zoeken twee stagiaires die ons willen ondersteunen in het recruitment en sales proces.

Wat ga je doen?

Als Recruitment stagiaire ben jij verantwoordelijk voor het voeren van Kickstartgesprekken met (potentiele) uitzendkrachten. Je bepaalt adhv deze gesprekken of de uitzendkracht geschikt is voor YoungCapital Direct. Is dit het geval? Dan ga jij in de systemen ervoor zorgen dat de kandidaat het platform kan gebruiken. Zit een uitzendkracht eenmaal op het platform? Dan gaan ze voor verschillende opdrachtgevers aan de slag. Is er een match? Dan maken wij het contract aan. Dagelijks komen er vragen van uitzendkrachten binnen, deze zal jij beantwoorden. En je hoeft echt niet alles te weten, want daar helpen wij jou bij!

Als Sales/Marketing stagiaire ben jij verantwoordelijk voor het werven en onboarden van nieuwe klanten. Je weet goed te vertellen wat onze USP's zijn en kan klanten overtuigen om gebruik te maken van onze dienstverlening. Is een klant overtuigd? Dan geef je een demo om te laten zien hoe zij het platform kunnen gebruiken. Wil de klant direct gebruik maken van het platform, dan zorg jij ervoor dat alles in de systemen komt te staan en de klant inloggegevens krijgt. Hierbij komt ook kijken dat je zo nu en dan vacatures schrijft, meedenkt over hoe we klanten kunnen aantrekken en marketing aspecten oppakt.

Je komt te werken (en leren) in een jong team van 10 collega's. Omdat we nog maar "net΅" bestaan kan je ons omschrijven als een start-up waarin we komende tijd hard gaan groeien. We zijn landelijk te vinden en hebben zelfs de ambitie om internationaal te gaan! We houden van hard werken, maar ook van fun en een borrel op z'n tijd. Je kan zo nu en dan flexibel thuiswerken als dit mogelijk is.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende stage bij een startup binnen het grote YoungCapital
  • Je krijgt veel vrijheid om de werkzaamheden uit te voeren
  • Je kan meedenken hoe we het platform nóg beter kunnen maken
  • Stagevergoeding en een geheel verzorgde lunch op kantoor

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Je bent gemotiveerd én een echte aanpakker
  • Goede communicatieve vaardigheden en energiek
  • Je spreekt vloeiend Nederlands

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Wie zijn wij?
YoungCapital helpt de nieuwe generatie hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Wij linken het beste talent aan werkgevers. Tijdens de studie, vlak na het afstuderen of als young professional. Jonge talenten zijn dé aanjagers van vernieuwing in het bedrijfsleven. Wij doen dit onder de labels YoungCapital, StudentJob International en YoungCapital Professionals met zo’n 1300 medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar. Werken bij YoungCapital betekent awesome vrijmibo’s, de leukste collega’s, iedere dag een lekkere lunch en een tof, jaarlijks festival. Nieuwsgierig geworden?! Check www.youngcapital.nl/over-yc/werken-bij

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Hoofddorp
Werkuren per week
32 - 40
Salarisindicatie
Tussen €0 en €350 Per maand
Verantwoordelijk voor
Het onboarden en aantrekken van uitzendkrachten en klanten naar het platform

Hoofddorp | Stage HR | MBO | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.