Over Stage.nl

Wat is Stage.nl?

Stage.nl, onderdeel van YoungCapital, behoort tot een van de grootste online vacaturebanken in Nederland voor alle studenten met een MBO, HBO (Bachelor) of WO (Master) opleiding die op zoek zijn naar een meeloop- of afstudeerstage en voor bedrijven die op zoek zijn naar stagiaires.

Wat bieden wij studenten?

Stage.nl biedt meer dan 350 stages aan in heel Nederland en is dé plek voor studenten om een meeloop of afstudeer stage te vinden. Via het eenvoudige zoeksysteem vul je het soort stage in waarnaar je op zoek bent en je krijgt direct alle vacatures te zien die aansluiten of jouw zoekcriteria.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Maak gratis een profiel aan, upload je CV en vul je achtergrond gegevens in. Geef daarnaast aan naar wat voor soort stage je op zoek bent. Op basis van jouw selectie ontvang je wekelijks een update per e-mail met vacatures, die precies op jou profiel aansluiten. Heb je een interessant stage gevonden? Dan kun je direct online solliciteren!

Geschiedenis Stage.nl
2014   Vanaf januari is Stage.nl onderdeel van YoungCapital.
2013   Een nieuwe mijlpaal is bereikt. Stage.nl heeft in juni haar 15.000e inschrijving ontvangen. Daarnaast heeft de website haar diensten uitgebreid met een CV database. Hier kunnen werkgevers zelf op zoek gaan naar geschikte kandidaten.
2012   In februari wordt de 10.000e inschrijving ontvangen. Naast het nieuwe uiterlijk gaat StageHulp vanaf 1 juni verder als Stage.nl.
2008   StageHulp.nl ontvangt haar 5.000e inschrijving in maart 2008
2003   In de laatste 4 jaar is de vraag naar stagiaires sterk toegenomen. Om hier op in te kunnen spelen lanceert StudentJob International de website Stagehulp.nl. Hier kunnen bedrijven hun stageplekken aanbieden.
1999   Om een internationale groei te realiseren lanceert Studentenwerk.nl het platform StudentJob International en start als eerste in Nederland met de website StudentJob.nl.