Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Webdesigner/ webdeveloper in Den Haag

LokaalGevonden ontwikkelt krachtige responsive websites, apps en webshops voor MKB en grote ondernemingen. Daarnaast hebben we een webshop product specifiek voor cateringbedrijven: Cateringsoftware.nl

Beschrijving

Je kunt hier ervaring opdoen en je kennis uitbreiden in een jong en dynamisch internetbedrijf, waarbij de gemiddelde leeftijd onder de 30 is. We zijn gevestigd in een mooi pand vlakbij het Malieveld en het centraal station in Den Haag, waar we goede koffie schenken.

Wat ga je doen:
Je werkt aan webdesign in Wordpress CMS gebaseerde (mobiele) websites en webshops. Hierbij houd je de klant op de hoogte van de vorderingen, en verwerk je hun feedback. Kennis van HTML en CSS is vereist, net als verdere algemene affiniteit voor grafische en visuele vormgeving. Je hebt kennis van Wordpress CMS, of in elk geval kennis van CMS systemen.
Tevens werk je samen met technische ontwikkelaars om steeds samen tot een geslaagde website of webshop implementatie te komen.

Jouw Talent:
● Handig in HTML en CSS
● Ervaren met Photoshop (of vergelijkbaar)
● Grafisch onderlegd, en je hebt affiniteit met vormgeving
● Communicatief vaardig, en behulpzaam
● Kennis van een CMS is vereist, kennis van Wordpress is een pré

Wat bieden wij je:
● Ruime Stagevergoeding
● Leuke collega’s
● Veel verantwoordelijkheid.
● De mogelijkheid om door te groeien

Wij zijn een snel groeiend, jong, informeel bedrijf met vestigingen in Roosendaal en Den Haag. Binnen LokaalGevonden heerst een open, gezellige sfeer waar veel mogelijk is, zolang je hart voor de zaak hebt en de bereidheid hebt om goed je best te doen. LokaalGevonden ontwikkelt krachtige responsive websites, apps en webshops voor MKB en grote ondernemingen.

We zijn op zoek naar iemand die 5 dagen per week beschikbaar is voor een periode van 4-5 maanden per 1 Februari 2015. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding

Ben jij op zoek naar een uitdagende en coole stage en wil je je ambities waarmaken, neem dan contact met ons op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage ICT | Stage | MBO | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.