Helaas, deze vacature is niet actief.

Student HBO CMV (stage Recreatie en Welzijn) in Haarlem

In het Reinaldahuis wordt zorg verleend door 4 multidisciplinaire teams. Er is een BOPZ verpleegafdeling en de overige 3 teams dragen zorg voor bewoners die zelfstandig wonen en die begeleiding, zorg en diensten op maat krijgen aangeboden.

Beschrijving

Aan Zorggroep Reinalda zijn momenteel zo’n 130 vrijwilligers verbonden, waar wij als organisatie erg trots op zijn! Het werken met vrijwilligers biedt vele voordelen: vrijwilligers hebben tijd voor cliënten, zijn niet gericht op ziekte of handicap van de cliënt en halen de buitenwereld naar binnen. Zij willen graag allemaal een bijdrage leveren aan de maatschappij en dan het liefst in een prettige omgeving. Veel -vooral recreatieve- activiteiten binnen Zorggroep Reinalda worden door vrijwilligers uitgevoerd, met uiteraard de mogelijkheid terug te vallen op een professional.

 

Op dit moment worden alle organisatorische zaken omtrent de vrijwilligers geregeld door een Coördinator Welzijn en Recreatie en ter ondersteuning zijn wij op zoek naar een

Stagiaire HBO Culturele en Maatschappelijke Vorming

(CMV)

 

Minimaal 16 à 20 uur per week, exclusief school


 

Werkinhoud

De stagiaire CMV zal de Coördinator Welzijn en Recreatie ondersteunen met verschillende werkzaamheden. Het is een echte meewerkstage en er wordt veel van je verwacht! Je zult je onder andere bezig houden met evaluatiegesprekken tussen vrijwilligers en begeleiders, dossiers opbouwen, kerstpakketten bestellen en samenstellen, uitnodigingen maken voor de kerstborrel, het opstellen van een nieuwsbrief die meerdere keren per jaar uit zal komen, activiteiten begeleiden van de vrijwilligers en de bewoners, flyers maken voor bijvoorbeeld filmavonden en de apparatuur regelen met de technische dienst. Ook zal je meewerken aan het op orde brengen van alle administratie rondom de vrijwilligers.


 

Wat ook zeker niet onbelangrijk is om te vermelden, is dat  Zorggroep Reinalda de kwaliteitsonderscheiding ‘Vrijwillige Inzet: GOED GEREGELD!’ binnen een jaar wil behalen. Je zult bij gaan dragen aan het behalen van deze onderscheiding.


 

Wij vragen

Minimaal een derdejaars CMV HBO-student of een student van een vergelijkbare HBO-opleiding. Je hebt  feeling met computers en computerprogramma’s, je bent creatief en taalkundig goed onderlegd. Tevens ben je iemand die van aanpakken weet, proactief is en je gaat voor kwaliteit.

 

Tot slot ben je beschikbaar vanaf ongeveer half oktober 2014 voor de duur van 5 of 10 maanden.


 

Wij bieden

Een stage-overeenkomst voor minimaal 16 à 20 uur in de week met een maximum van 32 uur per week, exclusief school. Een stagevergoeding van maximaal € 326,30 bruto per maand (o.b.v. 32 uur). De mogelijkheid om stage te lopen in een diverse omgeving met een uitgebreid takenpakket, waarin je natuurlijk veel kunt leren!  

 

MEER INFORMATIE en solliciteren

Wil je een dagje meelopen om kennis te maken? Dat kan altijd overlegd worden.Sollicitatiebrief en CV zijn welkom, uiterlijk 10 oktober 2014, naar

Zorggroep Reinalda t.a.v. afdeling P&O, Leonard Springerlaan 1, 2033 TA Haarlem

 

 

 

 

 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Haarlem
Dienstverbanden
Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.