Helaas, deze vacature is niet actief.

Commerciële meeloopstage bij snel groeiende start-up in Amsterdam

Voor onze innovatieve en snel groeiende internet start-up zijn wij op zoek naar een commercieel georiënteerde student die onze sales activiteiten kan ondersteunen uitbouwen. Bij onze organisatie zijn we constant bezig met groei. Een bedrijf dat groeit is een hele goede omgeving om onderdeel van te zijn en veel te kunnen leren. Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid en wordt ook goed begeleid.

Beschrijving

Ons product is gericht op MKB bedrijven en heeft als doel om deze bedrijven minder afhankelijk te maken van banken. Het zal jouw taak zijn om ons sales proces te evalueren en optimaliseren. Daarnaast zal het ook jouw verantwoordelijkheid zijn om in persoon en telefonisch sales activiteiten te ontplooien richting potentiele klanten. Ook zijn wij van plan om op kleine schaal callcenter activiteiten op te zetten, hiervoor zullen belscripts en dergelijke ontwikkeld moeten worden.

Ben jij een geboren verkoper en lijkt het jouw leuk om onze sales afdeling te verbeteren en uit te bereiden met een bel team dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn actief in een B2B markt, het is dus belangrijk dat je de Nederlandse taal perfect beheerst om zo professioneel mogelijk over te komen. Financiële ervaring is zeker een pré aangezien wij een product bieden op het gebied van bedrijfsfinanciering. Uiteraard zullen wij je ook vragen om een substantieel gedeelte van je tijd te besteden aan operationele activiteiten. Denk hierbij aan administratieve handelingen en het beantwoorden van klantvragen.

Bij onze organisatie zijn we constant bezig met groei. Een bedrijf dat groeit is een hele goede omgeving om onderdeel van te zijn en veel te kunnen leren. Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid maar wordt ook goed begeleid. Ook onze vergoedingen zijn prima in orde. Wat is er nu mooier om onderdeel te zijn van een groeiend bedrijf, mee te doen in een enthousiast team, veel te leren en een goede vergoeding?

 

Ben jij enthousiast, hands-on, en bereid hard te werken dan bouwen wij graag met jou verder om onze start-up naar de next level te brengen.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Landelijk (dus ook bij jou in de buurt)
Dienstverbanden
Stage

Landelijk | Administratieve stage | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.