Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair(e) voor de afdeling Online Marketing

Tijdens de stage Online Marketing bij Verzekering.nl houd je je bezig met het opzetten en uitvoeren van online marketing campagnes voor onze productgroepen. Denk hierbij aan het maken en versturen van nieuwsbrieven, het beheren, monitoren en uitbreiden van social media campagnes en het onderhouden van onze websites met SEO en SEA activiteiten.

Beschrijving

Functie-eisen:
Wij zoeken iemand die over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden beschikt. Hiernaast heb je affiniteit met online marketing, ben je iemand die initiatiefrijk is en ben je niet bang om jouw ideeën te presenteren. Je volgt een HBO-opleiding binnen de marketing of communicatie. Ervaring met SEO activiteiten en het beheren van websites is een pré.

Bedrijfsprofiel:
Verzekering.nl is de online specialist in verzekeringen. Verzekering.nl is dé plek waar je onafhankelijk al je verzekeringen kunt vergelijken. Of het nu gaat om een auto-, zorg-, reis-, inboedel-, opstal- of rechtsbijstandverzekering: op Verzekering.nl vind je altijd een onafhankelijke vergelijking van de verschillende aanbieders. Op basis van jouw situatie en wensen voor dekking, wordt de premie berekend. Zo vind je binnen 5 minuten al de beste verzekering.

Praktische informatie:

· Wij zoeken iemand die zou kunnen beginnen in Augustus 2016 voor minimaal 3 dagen per week.

· Werktijden zijn maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Landelijk (dus ook bij jou in de buurt)
Dienstverbanden
Stage

Landelijk | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.