Helaas, deze vacature is niet actief.

2 redacteuren gezocht voor Verzekering.nl

Ben jij student, beschik je over goede schrijfvaardigheden? Dan zijn we op zoek naar jou. In September willen wij beginnen met het uitrollen van ons nieuwe externe communicatie strategie. Doel hierbij is om de naamsbekendheid van Verzekering.nl te vergroten en het zou leuk zijn als jij met ons mee kan denken!

Beschrijving

Wie zijn wij?

Verzekering.nl is de online specialist in verzekeringen.

Het is dé plek waar je onafhankelijk al je verzekeringen kunt vergelijken. Of het nu gaat om een auto-, zorg-, reis-, inboedel-, opstal- of rechtsbijstandverzekering: bij ons vind je altijd een onafhankelijke vergelijking van de verschillende aanbieders. Op basis van jouw situatie en wensen voor dekking, wordt de premie berekend. Zo vind je binnen 5 minuten al de beste verzekering.

Wat verwachten we van je?

Onder leiding van een ervaren communicatie specialist krijg je veel vrijheid om diverse communicatie uitingen, waaronder de webredactie, persberichten, brochureteksten, social media etc., voor Verzekering.nl op te pakken. Jouw creativiteit draagt uiteindelijk voor een belangrijk deel bij aan het succes van alle communicatie uitingen van Verzekering.nl.

Concreet zoeken wij iemand die: in hoge mate zelfstandig kan werken, betrouwbaar, creatief en proactief is ingesteld en natuurlijk affiniteit met reizen heeft.

Wat bieden we je?

We bieden een prettige werkomgeving, waarin je de kans krijgt om veel te leren. We begeleiden en stimuleren je en je krijgt gezellige collega's. Je krijgt een vergoeding zoals bij stages. Je wordt aangestuurd door een SEO Manager.

We zien graag dat je per 1 oktober begint. Wil je bij ons aan de slag, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en overtuig ons van je kwaliteiten. E-mail ons bij beschikbaarheid je CV, samen met een motivatiebrief van maximaal 1 pagina. Stuur ook wat werkvoorbeelden (pdf`s en/of hyperlinks) mee.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Amersfoort, Den Haag, Haarlem, Leiden, Utrecht
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Den Haag | Haarlem | Leiden | Utrecht | Stage marketing en communicatie | Stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.