Helaas, deze vacature is niet actief.

Topjob

Help jij ons met het nog efficienter werken?

Bedrijfs Cultureel Abonnement (BCA) is een initiatief van founder Joop van den Ende en is opgericht in 2003 door de stichting Stimulering Kunst en Cultuur. Wij zijn op zoek naar een (afstudeer-)stagiair die zich wil verdiepen in de interne workflows en informatie-uitwisseling en daarin kan adviseren. Daarbij ligt het zwaartepunt bij (het in kaart brengen van) de workflows.

Beschrijving

Onze missie is enerzijds  gericht om de werkende Nederlander te stimuleren om middels mooie BCA kortingen (meer) gebruik te maken van kunst, cultuur en entertainment. Zo dragen we enerzijds bij aan de ontwikkeling, ontspanning en creativiteit van mensen. En anderzijds bieden we culturele partijen een platform om extra bezoekerspotentieel te bereiken.

Medewerkers van organisaties kunnen individueel gebruik maken van meer dan 750 aanbiedingen per jaar op het gebied van musicals, films, cabaret, shows, concerten, festivals, musea, restaurants, hotels en nog véél meer. Het aanbod, met kortingen tot wel 60%, mag gedeeld worden met vrienden en familie, dus er kan veel geld bespaard worden in de vrije tijd. Inmiddels maken al ruim 330 organisaties gebruik van het BCA aanbod.

 BCA bestaat uit de afdelingen Marketing, Sales (onderdelen relatiebeheer en accountmanagement) en het Management Team. In totaal werken er 10 medewerkers met een fulltime dienstverband en 2 stagiaires vanuit diverse opleidingen.

Opdrachtomschrijving:

Procesanalyses en optimalisatie trajecten van workflows (en data opslag).

 Voorafgaand aan verdere groei van de stichting, zet BCA in op efficiency in workflow, databeheer en informatievoorziening. In de loop van de tijd heeft BCA een grote hoeveelheid data opgebouwd, waardoor de beschikbare opslagcapaciteit in het gedrang komt. Daarbij bestaan binnen de werkprocessen van BCA veel handmatige administratieve processen met een dubbele opvoer en kan de effectiviteit en efficiency van informatie-uitwisseling en afstemming tussen de afdelingen een verbeterslag gebruiken. Wij zijn op zoek naar een (afstudeer-)stagiair die zich wil verdiepen in workflow, databeheer en informatie-uitwisseling en daarin kan adviseren. Daarbij ligt het zwaartepunt bij (het in kaart brengen van) de workflow.

De opdracht bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder

  • Procesanalyses van de bestaande workflows
  • Procesanalyses van informatie uitwisseling
  • Inventarisatie informatiebehoefte
  • Analyse huidige databeheer en behoud
  • Inventarisatie en analyse van de aanwezige “tools”
  • Ontwikkeling optimalisatietraject workflow, informatievoorziening/uitwisseling en databeheer
  • Een gedegen en onderbouwd advies obv bevindingen
  • Alles verwerkt in een rapport.

Binnen dit project zal nauw samen worden gewerkt met het managementteam en de overige medewerkers om de organisatie en haar interne processen goed in kaart te kunnen brengen en een gedegen en onderbouwd advies te geven. Het voorstel voor de optimalisatietrajecten dienen aan te sluiten bij de BCA strategie en het beleid. Er is een externe ICT afdeling waar ook mee gesproken kan worden, maar die verder niet betrokken is bij deze opdracht.

Wij zoeken

Een HBO’er of Academicus met een scherp analytisch vermogen. Je hebt strategisch inzicht en kunt goed plannen en organiseren. Daarbij heb je gevoel voor organisatiesensitiviteit, ben je betrouwbaar en efficiënt. Je werkt zelfstandig, maar kunt je ook goed onder collega’s bewegen. Ook heb je lef en een aangename persoonlijkheid. 

 Je studeert af aan 1 van de volgende HBO of Universitaire studierichtingen (of vergelijkbaar):

  • Bedrijfskunde
  • Informatiekunde
  • Informatiemanagement

* Uit ervaring is gebleken dat een IT-gerichte opleiding niet voldoende aansluit bij de opdracht.

Wij bieden

Een opdracht waarin je al je vaardigheden kwijt kunt en meer. Je krijgt de kans om een concrete bijdrage te leveren aan een stichting volop in ontwikkeling en zo aan de missie van BCA. Door de efficiencyslag kan BCA namelijk ook haar missie optimaal ten uitvoer brengen.

Uiteraard word je goed begeleid tijdens je afstudeerstage, tegelijkertijd geven we je de ruimte om jezelf te ontplooien. Naast een marktconforme stagevergoeding bieden wij je de mogelijkheid gebruik te maken van het aanbod van BCA.

Aanvang/ Periode

Vanaf eind 2014, voor de duur van ongeveer 5 maanden (in overleg). Eerder starten is bespreekbaar.

 Reageren?

Spreekt bovenstaande opdracht je aan?
Reageer dan snel en stuur je motivatie én CV
tav. Barry Jager.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Landelijk (dus ook bij jou in de buurt)
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Topjob | Landelijk | Stage marketing en communicatie | Stage secretaresse | Stage | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.