Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage bij The Birds Management

Heb je een passie voor films en social media? Dan is dit de stage die je zoekt! The Birds Management is een management bureau voor cinematografen en zijn per september op zoek naar een nieuwe stagiair(e)! Klik verder voor meer informatie.

Beschrijving

Wie zijn wij?

The Birds Management vertegenwoordigt een aantal van de beste Nederlandse cinematografen bij films, tv series, documentaires en reclame projecten zowel binnen Nederland als ver daarbuiten. Voor onze cliënten verzorgen wij het volledige management, waaronder het regelen van boekingen, opstellen van contracten, bijhouden van reels (portfolio's) en acquisitie.

 

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve, assertieve, communicatieve en representatieve stagiair die affiniteit heeft met schrijven en social media zoals Facebook & Twitter. Je zal een aanspreekpunt zijn binnen het bedrijf; organisatorische skills zijn zeer welkom. Aangezien een groot gedeelte van onze contacten zich in het buitenland bevinden, is het van belang dat je de Engelse taal goed beheerst.

 

Taken

Ondersteunen van de Talent Agents
Bijhouden van website & social media
Opvragen & bijhouden van video materiaal archief
Administratieve werkzaamheden
Aannemen van telefoon
Verzorgen van lunch

 

Functie eisen

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met Microsoft Office, (Word, Excel, Outlook) en Photoshop is een pré;
  • Representatief;
  • Flexibele instelling;
  • Zelfstandig, maar ook een teamplayer. 

 

De stage

De stage kan per direct worden gestart, minimaal 3 en bij voorkeur 6 maanden. Tenminste 4 dagen in de week en bij voorkeur 5 dagen. We bieden een stage vergoeding, marktconform. 

 

Reageren

Solliciteer direct via de knop hieronder!

 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Den Helder
Dienstverbanden
Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.